Українська Канада
-
Ну так є ж фінансування і можна навчатися безкоштовно. І так нам озвучували, що там конкурс на цю програму, і вимоги до аплікантів і англ мова і тд. Але ж є така можливість. І така не одна програма і фінансування в Канаді. Просто потрібно шукати, і не здаватися
-
Всім добрий день😌 Якщо вам і вашим дітям потрібно швидко заговорити англійською для роботи і адаптаціі- пишіть:) Моя мама викладач англійської зі стажем в 30 років. Викладала в трьох відомих університетах Києва. Вже рік викладає англійську онлайн 🫶🏼 Допомагаю їй набрати учнів та розвинути її курси англійскої, де викладає ще два вчителя з таким самим стажем і молода вчителька із спеціальною програмою для дітей 6-12 років. ⁃ Бізнес Англійська ⁃ Англійська IT індустрії ⁃ Розмовна ⁃ Уроки для діток Ціна: $8-$10 за 60 хв ( ІНДИВІДУАЛЬНЕ заняття❣️) Також є пакет на місяць, всього 95$ за 12 уроків) Пишіть, якщо вам це цікаво😉
-
Моя ситуація така що в мене тут в Канаді все добре. І в Україні також все було добре і з України до 24.02 їхати не збирався.
-
Ви самі зараз в Канаді і чи були в Україні до 24 лютого 2022 року? Просто цікаво дізнатися про вашу ситуацію
-
Я вище приводив графіки скільки хто заробляє. Без освіти немає грошей. Все інше мрії, які залишаться мріями. І заробляють не лише іт
-
Це ваша особиста думка та дуже не обʼєктивний прогноз. Не треба будувати повітрянних замків про долю Українців в Канаді, кожна ситуація індивідуальна, та залежить від багатьох факторів та можливостей людей. Раджу підтримувати співвітчизників, а не робити поради із рубрики “не їдте в канаду без 10к долларів та двух вишчих освіт в ІТ”, це так не працює:)
-
Розібратися вийде у тих, в кого є досвід+освіта з України по професії що актуальна в Канаді.
-
Ваш аргумент вагомий, але більш актуальний в мирний час. У людей зараз вимушена міграція і зрозуміло що більшість це не планували та є непідготовленими для життя в Канаді, але все попереду. За моїм досвідом спілкування з людьми (інтервʼю для статей) більшість Українців які зараз в Канаді налаштовані на міграцію, але переважна частина - з мінімімальним бюджетом і з планом “розібратися на місці”, що справидливо враховуючи ситуацію.
-
Без нормальної освіти немає нормальних грошей. І тут як я вище вже писав що не можуть заробити на навчання бо мало заробляють, а мало заробляють тому що немає освіти. У деяких вже видно комплекс низької зарплати, але насправді за їх роботу так і платять тому вище і не буде.
-
Треба ще розуміти, наскільки є той попит на навчання. Якщо чесно, за здобуттям освіти то в ЄС, в більшості країн там воно безкоштовне (при виконання умов), на відміну від Канади. Погоджуюсь з коментарям вище, що переважно запит на роботу, набуття стажу, та отримання ПР.
-
Спочатку ПР потім універ😁 інакше це вже для олігархів
-
Я також це маю на увазі, теоретичні балачки. Ще можна додати що поки людина навчається також в мінус йдуть гроші які вона могла заробити в теорії. Тобто Вартість університету+зарплата за рік= реальні витрати