Українська Канада
-
Та, Ви писали ж…
-
Досить реально, особливо по релігійним судженям
-
Ну там справа дійсно цікава… Просто шоб нею не мотиляли як тряпкою…хоча вже майже всі забули і то добре
-
Окей
-
Ви просто не розумієте сенсу повідомлення) Але то таке, буває 😌 Просто та історія тягнеться вже досить давно, а її відносно нещодавно «підняли на щит» Це про розбір одного конкретного кейсу, не більше. Тому трохи не в ту колію Ваші повідомлення про релігію 😌
-
При чому тут пости адмінів? Доречі вони майже не актуальні для деякоі частини Канади.
-
Моя концепція "бігти в ліси в Канаді, ставати нелегалами" стає більш актуальною, сподіваюся вистачить розуму у уряду дати якісь інші можливості українцям.
-
Дівчата привіт:) шукаю помічницю по дому (прибирання) Дякую! Район Міміко
-
Доброго вечора! Чи має бути обов"язково вклеєна віза в паспорт для подачі на ПР (у мене фоіл-лес) ? дякую
-
Привіт а що це за обмеження?
-
Під Бахмутом вже не пройде, тепер на Харківському напрямку
-
У WP внизу написано де ви не можете працювати.
-
А я б із задоволенням в Ізраїль поїхав жити, думаю гіюр робити, що б з'явилася така можливість :)
-
(7 + 3) @GlebpapI, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
До 2014 крали ролики
-
Та це жарт . Я сам працюю дата аналітиком 😅 Чудово розумію ,як це робиться і за допомогою яких інструментів
-
А правда обманювати не будете?
-
Здравствуйте, есть возможность легального выезда из Украины в Польшу для мужчин. подробнее в лс
-
Бачили в новинах, а зараз по 20к. Бізнес.
-
Таки ні, канєшно, дадуть дитячий надувний круг і скажуть «Тиса там»
22 Jan 2023, 19:22
110807/123932
about an hour ago