Українська Канада
-
Вітаю, шановні батьки Набираю діток на безкоштовний онлайн майстер-клас зі створення своєї власної гри. Прийняти участь можуть діти 6-17 років, як новачки, так і з досвідом ☺️ Будемо працювати у програмах: Scratch,Roblox,Minecraft, Unity, Java,Python🔥 Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у програмуванні, провести час цікаво і з користю☺️ І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНУ ГРУ Підтримайте мій проєкт❤️ Так як час з гаджетами, можна проводити не лише граючи в ігри, але і створюючи власні☺️ Проект на 20 учасників. Залиште + в особистих для запису
-
Підскажіть, це схоже на обман? Я поняття не має що це, це прийшло на мою адресу, не ім’я не фамілії моєї не має.
-
Можливо, я точно нічого не буду платити, в мене тільки кредити які вчасно сплачую і все.
-
Інформація для тих, хто не дочекавшись програми CUAET, робив візи за гроші своїм близьким чи собі у лютому-березні 2022 року. IRCC починає повертати гроші, тож чекайте емейл від них на пошту того, хто заповнював аплікації на візи.
-
Бо дія не сканує мій чіп. Моїх друзів так
-
А звідки Ви знаєте, що чіп не працює?) Ні, він потрібен не лише для того, аби в Дію зайти 😌
-
В мене чіп не працює взагалі і нічого, він не потрібен. Тільки щоб в дію зайти наскільки я знаю
-
Не знаю наскільки давно, але думаю ще до того як в'їхав у Канаду
-
Ищем новый дом для щенка померанского шпица! Девочке сейчас 7 месяцев, прививки сделаны, полностью здорова. Отдаем в хорошие руки только при условии дальнейшего отслеживания судьбы и возможности поддерживать связь с новыми хозяевами🥰! Добрая, ласковая и очень умная малышка По любым вопросам можете обращаться в лс
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!