Українська Канада
-
Хіба не до +- середини липня, видаватимуть WP в аеропортах?
-
Просто на сайті написано до кінця липня, але до кінця липня я ніяк не встигну накопичити грошей...
-
Так, але адмін каже інше, ось і уточнюю
-
Ви ж самі прочитали на офіційному сайті... Самі вже все знаєте ..
-
Інша ,я вже прочитав ))))
-
Ок , а хто не встигне до 31 липня отримати WP ,то як ....
-
Є гарний тг канал Освітянин, де публікуються різні курси для українців, точно знайдете щось для себе, сама пройшла декілька
-
Як я зрозумів, після 31 липня начебто перміту вже не дадуть в аеропорту, а доведеться подаватися самому і чекати певну кількість часу, не маючи права на роботу, якщо я зрозумів правильно все.
-
Виходить пощастило тим, хто на початку робив це, і отримав візу на 10 років, протягом цього часу можна приїхати і отримати перміт, у мене ж 3 роки є
-
Для цього потрібно мати американську візу?
-
Але продовжити зараз для тих хто вже тут не можливо другий раз ??? Ми маємо йти по загальних умовах ,як всі іммігранти ?? Дякую
-
ні, ви фізично не потрапляєте до них бо у вас немає візи або ви не маєте наміру потрапити в штати то отримуєте папірець де вказано що ви були в них і пішли назад в Канаду. Але ж дивіться, вони цю опцію закривають бо їм завжди це не подобалось
-
g.co/kgs/Bo1FTVt
-
Так, буде
-
О ,подавалися після .. Тобто можна спробувати гірше не буде ?? Чи може ви знаєте якщо дадуть наприклад коротший WP від того що є ,це все одно довший буде актуальний ??
-
До другого))
-
Вибачте,не зрозумів - це до першого питання відповідь чи до другого 😊
-
Запрошуємо на тренування , місцезнаходження: Ванкувер 😻🍁
-
Привіт, мене звати Свєта, я сертифікований тренер з stretching та aerostretching. Для мене це більше чим спорт- це прояв любові та турботи про себе, духовний розвиток та гармонія з собою. Моя мета навчити тебе відчувати своє тіло, бути здоровою та енергійною. Працюю тренером 2 роки. За цей шлях, я отримала багаж знань та практики. Грамотно бідбираю комплекс вправ, дбайливо ставлюсь до твого здоров’я, підбираю ефективні тренування саме для твоєї підготовки та стану здоров’я. Мій інстаграм: _sokotenyuk_ www.instagram.com/_sokotenyuk_?igsh=b2s2MGwwcTUxYnMy Проводжу тренування online та offline. Чекаю на тебе в особистих повідомленнях🤍
-
(6 + 2) Алена ❤️, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 19:22
110915/124535
about an hour ago