Українська Канада
-
North Korea #2. Я думаю їм все можна. Потім буде право на вбивство людей, захотять вб'ють не захотять не вб'ють, захотять дівчат, то згвалтують. Все для королів, влада від бога як то кажуть
-
До речі зняннтя обмежень зараз теж платно вже?
-
Для чого видалили повідомлення - це було офіційно зі сторінки консульства в Торонто..
-
Вітаємо, Ivan Morvaniuk! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Іпсо що в Україні корупція
-
А шо було? Іпсо про паспорти і оновлення даних?😁
-
Правильно зробили шо видалили. Корупція то іпсо. Янукович в шоці, не знав шо так можна...
-
Все іпсо
-
Celpip, пробую зареєструватися і тут якісь інституції. Можна любу вибирати? Навіщо мені скор рісіпент? Що значить верифікація, навіщо їм це?))
-
(6 + 7) @Ser_Djius, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(8 + 5) @TopGoldenSecret, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаю. Підкажіть, хто робив довідку про несудимість з Литви? Як це можна зробити або посилання на сайт. Дякую. 🤗
-
(6 + 4) @Drum_91, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(6 + 1) Marharita, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Бо в тебе немає Ламби, розумію
-
Зате був дохід 8к зл чистими в Польщі і було добре. Зараз все з початку, але навіть краще трохи
-
Україна це одна велика пастка
-
Это ловушка
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи реально зараз потрапити до Канади по туристичній візі, прилетіти туди та отримати дозвіл на роботу? І як це все відбувається?
-
Тобто, вчора я був у консульстві й вони мовчали, а сьогодні набрала чинності й є лише один день?
22 Jan 2023, 19:22
111052/123821
about 8 hours ago