Українська Канада
-
Правильно зробили шо видалили. Корупція то іпсо. Янукович в шоці, не знав шо так можна...
-
Все іпсо
-
Celpip, пробую зареєструватися і тут якісь інституції. Можна любу вибирати? Навіщо мені скор рісіпент? Що значить верифікація, навіщо їм це?))
-
(6 + 7) @Ser_Djius, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(8 + 5) @TopGoldenSecret, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаю. Підкажіть, хто робив довідку про несудимість з Литви? Як це можна зробити або посилання на сайт. Дякую. 🤗
-
(6 + 4) @Drum_91, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(6 + 1) Marharita, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Бо в тебе немає Ламби, розумію
-
Зате був дохід 8к зл чистими в Польщі і було добре. Зараз все з початку, але навіть краще трохи
-
Україна це одна велика пастка
-
Это ловушка
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи реально зараз потрапити до Канади по туристичній візі, прилетіти туди та отримати дозвіл на роботу? І як це все відбувається?
-
Тобто, вчора я був у консульстві й вони мовчали, а сьогодні набрала чинності й є лише один день?
-
І, як я і кажу, вчора був у консульстві та серед іншого питав і про військовий облік - вони мені про це нічого не казали
-
Треба до 16 червня - а це ця неділя. Робочий день тільки один залишився
-
Не один день, чому… І не сьогодні набрала чинності… Можна ж поштою 🙄
-
Був час і раніше. Сьогодні ще можна поштою відправити…як і завтра
-
І от я відкрив порівняння - тільки вчора з'явився пункт про те, що це можна зробити у "закордонній дипломатичній установі" zakon.rada.gov.ua/laws/show/1487-2022-%D0%BF/comp20240518
-
Бо про це було в іншому документі від 2022 року про консульський облік військовозобовʼязаних за кордоном
22 Jan 2023, 19:22
111058/124023
about 7 hours ago