Українська Канада
-
А Ви взагалі підходите до категорії, яка вказана в пості?)
-
Вчора розмовляв з братом, (живе зараз в Швеції) хлопці з роботи оновили дані в Резерв+, бо паспорти потрібні. Вгадайте , що було далі? Правильно, електронне направлення на ВЛК.
-
Доброго ранку! Отримали новий закордонний паспорт України дитини НЕ в Канаді та в липні 2023 року встигли податися на візу CUAET. Чекали на оновлення так як паспорт, віза та visitor record закінчився у вересні 2023. Досі схвалення на візу не прийшло, тому будемо залітати по іншому закордонному паспорту дитини іншої країни, за електронним дозволом до Канади. Чи потрібно мати з собою переклад свідоцтва про народження дитини? Нотаріальний чи звичайний? або досить показати старий visitor record щоб отримати новий? у нас із чоловіком дійсні work permit до 2026 року. Дякую
-
Блін ,воно ж мало бути за бажанням і тільки для тих хто був військово обмеженним ...
-
Їм на email прийшло ,чи в застосунку ??
-
Цікаво чи комусь ,хто оновлював дані - приходило ще на ВЛК ?
-
у кого актуальні дані - не приходить нічого просто з'являється статус обліку, і все
-
Попросіть скріншот зробити. Від вас першого чую про таке. Цікаво.
-
Напишіть більше інформації - вони вписали що закордоном і номери телефонів закордонний?
-
Щоб пройти влк і оновити данні ,оьстані здоров'я і придатності
-
Щоб там залишитися хочете того чи ні😁
-
Щось не то .. Їхати якщо не знявся ,, щоб стати на облік.. Для чого якщо ти є на обліку .. Ця для обмежено придатний може ?
-
То вже наче дали відповідь ,якщо до виїзду ви не знялися з обліку ,то зараз маєте приїхати в Україну для влк для постанови на облік або зняття після влк
-
Не знаю. Але знаю що прийшло після оновлення даних в Резерв+. Коли вони виїхали з України теж не знаю ( я маю на увазі після 24 лютого 2022, чи раніше)
-
Ок Взнайте , будь ласка, більше інформації про друзів брата ,,.. Може комусь допоможе ц інформація..
-
А що буде коли ця банда втіче як і 2013 році і всі ці постанови (як і ті що приймалися владою януковича, коли боролися проти людей на Майдані ) будуть до одного місця
-
Ну, те , що вони не поїдуть проходити ВЛК, це 100%😁 . А як вже вони будуть без паспорта, думаю механізмів в цивілізованому світі достатньо. Обов'язково дам знати
-
Треба вчитуватись добре. Бо багато чого ходить-бродить постами у людей, які окрім заголовку чи якоїсь фрази далі не читають…і починаються якісь заколоти… Типу взагалі як правильно - то такі люди мали стати на консульський облік ще із 2022 року. Тоді б зараз це була проблема саме Консульства, а не людей. Як правильніше саме зараз для таких громадян - повторюсь, там треба вчитуватись, аби можна було і все правильно зробити, і, якщо потрібно, вже із легким серцем виконаної справи заявляти про якісь дії із боку держави
-
ПКМУ 1487 від 30.12.2022
-
А де вказано, що обов'язково ставати на консульський облік? Я в Чехії працював по статусу тимчасового проживання і тільки коли потрібно було поїхати в Україну авто з чеською реєстрацію, пішов консульство і став там на тимчасовий облік.
22 Jan 2023, 19:22
111080/123827
about 5 hours ago