Українська Канада
-
Ищем новый дом для щенка померанского шпица! Девочке сейчас 7 месяцев, прививки сделаны, полностью здорова. Отдаем в хорошие руки только при условии дальнейшего отслеживания судьбы и возможности поддерживать связь с новыми хозяевами🥰! Добрая, ласковая и очень умная малышка По любым вопросам можете обращаться в лс
-
Доброго дня всім. Якими зазвичай сайтами користуєтеся для пошуку роботи в США, Канаді & Європі?
-
Доброго дня. Можливо хтось підкаже, я приїхав 1 червня 2024 року до Канади по CUAET, в аеропорті мені ворк перміт не видали, бо сказали що програма закінчилась. Я подався поновій на ворк перміт (чекати 1-2 місяці) Чи дають якусь фінансову допомогу зараз? В Торонто. І чи хтось знає як і де подаватись на біженство? Куди йти і які документи мати? Можливо юриста хтось порадить? Буду безмежно вдячний!
-
Привіт. Друзі, я знаю, що серед вас багато підприємців, власників, фрілансерів. Мені дуже потрібна ваша порада. Я Анна, бізнес-коуч і найближчим часом готую новий воркшоп для людей, які хочуть пробити свою фінансову стелю та вийти на новий рівень. І зараз я підбираю тему для воркшопу. Проголосуйте, будь ласка, яка тема вас найбільше приваблює і на яку ви з більшою імовірністю хотіли б прийти. 1) Як заробляти більше грошей, реалізовуючи свій потенціал та створити життя, яке подобається? 2) Як знайти баланс між роботою, особистим життям та хобі, не впахуючись 24/7? 3) Як побудувати бізнес, який дасть вам свободу часу, місця та дій? Коли він буде готовий, і якщо вам буде цікаво, я з вами поділюся також
-
Дякую ❤️
-
Просто хотів би також дізнатися про пошук роботи і ЄС, та Штатах, якщо є якісь ще сайти. А інформаціяю по канаді вдячний 🙏🏻
-
GTA теж непогане
-
Навіщо з корупцією боротися. Треба знайти більше грошей для побудови нових вілл
-
‼️Вітаю! Прилетів в Ванкувер минулого четверга, шукаю першу роботу в Канаді. Шукаю роботу в будь-який сфері де не потрібен попередній досвід. До цього ремонтував 24 роки різну апаратуру, останні три роки веб розробником. Рівень англійської вище середнього. Буду вдячний будь-який пропозиції пораді.
-
І повертатись в цю країну назад, а ще й воювати віддаваши своє життя...мдааа