Українська Канада
-
Вітаємо, Maria Pedos! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Можете в Резерв, можете і в інший спосіб…як кому зручніше
-
Відповідному Реєстру
-
Дані є у різних Реєстрах. Ось їх і хочуть просто «звʼязати» до купи. А Резерв то лише відображає і передає…як посередник, грубо кажучи…як та сама Дія
-
Мені то шо 🤣 Я працювала на підприємстві, яке було Адміном ЄДДР Там цікавіші дані 😅
-
Все як і з Дією. Коли дані надійдуть до Реєстру, будуть підтверджені - то згенерований код буде містити інформацію безпосередньо із Реєстру, що і буде тією тотожністю. На даний же момент - це один із варіантів оновити дані, повторюсь. Є ж декілька на вибір, і Резерв - це один із них. А потім використовувати його за вимогою, аби не носити із собою паперові документи. Кому як зручно
-
💰Робота у Port Hawkesbury, Nova Scotia💰потрібен оператор на обладнання на заводі, важливе знання електрики та рівень англійської для розуміння інструкцій. ЗП 19-21$ на годину. Підтримка ПР. Відправляйте резюме на [email protected]
-
#ottawa #nails #нігтики #оттава Всім привітики 👋 Запрошую на манікюр, та педикюр. Займаюся цим 6 років але не професійно до цього але вирішила йти за мрією і почати професійно. Стерилізація інструментів👌 ▪️Манікюр з гелевим покриттям 50 CAD ▪️Педикюр з гелевим покриттям 60 CAD ▪️ Педикюр + Манікюр 80 CAD ▪️Зняття гелю 10 CAD Instagram: www.instagram.com/nail_and_art_alina?igsh=MXF6c3dodDNxMjQxZA%3D%3D&utm_source=qr 📍Локація: Ottawa, Працюю з виїздом.
-
За законом ти повинен носити паперові документи. Там чітко написано це, вже вумніків які обновили в резерв ловили тцк і відправляли до центру комплектування
-
У друзів просто відсканували qr -коди та побажали гарного дня.
-
Віддаю папугу Ара, що розмовляє, в добрі руки. Його звуть Вінчі. Малюкові 9 місяців, доношений, є паспорт, аналіз ДНК - хлопчик. У нього спокійний і приємний голос. Неймовірно сумно з ним розлучатися, але нам потрібно переїхати в іншу країну, я віддам його виключно хорошій, люблячій родині! З усіх питань пишіть у личку