Українська Канада
-
Ні, але через рік буду
-
Ви вже подаєтесь ?
-
Нам би Ваші проблеми
-
Вау! Тобто якщо я буду подаватися на PR і там треба його скан, то нічого страшного?
-
Внутрішній паспорт , який закінчився , залишається дійсним Є постанова так
-
В такому віці гадаю можна і забути продовжити паспорт
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка! Чи є люди які продовжували дію свого внутрішнього Українського паспорту (25 та 45 років), або отримали замість книжечки ID картку. Саме в Канаді, через посольство. Чи реально це? А то мені в лютому 25, і задумуюсь🤔
-
Якщо в вас є питання - я відповім.
-
Я нікого не бачив, окрім однієї жінки, яка допомагає з work permit, то все при виході робиться, назад вже не зайти
-
Пошукайте червоний хрест, неодноразово чула , що надають кімнату
-
Шановні, може хто знімав номер, найдешевший готель, Торонто біля аеропорту, підскажіть. В мене літак аж на наступний ранок в 6:45 відправляється, хочеться хоч трішки відпочити, з 22:00 неділі в аеропорту блукаю
-
Дякую!
-
Подавайте на прострочені дитячі. Потім через кризову форму відправите скани нових, як зробите.
-
Шановна громадо, прошу вас утриматися від коментарів, провокуючих агресію.
-
Шось моєї мови не бачу.. Може екран заляпався?) Спробуйте ще раз 😉
-
Вітаю! Будьте ласкаві, підкажіть по CUAET, може в когось член сім'ї росіянин, то яким шляхом ви з РФ з ним летіли до Канади? Щиро дякую.
-
Підкажіть, будь ласка. Чула, що ArriveCan вже не треба заповнювати. Чи це правда?
-
Привіт)) А в Торонто ще червоний хрест дає можливість переночувати, якщо довга пересадка?
-
Оооо, за це також дуже сильно дякую!)
-
Про ворк перміт питати треба в першому аеропорту, до якого прибуваєте. Про всяк випадок нагадую.
22 Jan 2023, 19:22
11136/124681
about 2 hours ago