Українська Канада
-
Я ж думаю ви розумієте, що це смішно )) Ніхто не перекидає чорнуху через біржу ))
-
Привіт всім, ми молода пара, хочемо орендувати будинок або квартиру в Галіфаксі з 1 вересня. Зараз ми шукаємо людей, які хотіли б знімати разом з нами. Першочергово шукаємо трикімнатні квартири та будинки, 2 кімнати будуть здані. Вартість оренди житла буде розділена на три частини. Вартість оренди не буде перевищувати 3 тисяч, а комунальні послуги та інтернет також будуть розділені на 3 частини. (У деяких випадках комунальні послуги включені) Пишіть особисто, я з радістю відповім. Пари вітаються
-
Так це ж уряд висунув ряд вимог, так? Ні, не перекидають) якщо я зараз перекинув би просто так хоча б 50к USD вам, мене б сама біржа не пропустила. Хоч у Канаді, хоч в Україні. У цьому немає сенсу, коли є просто гаманці де ніхто нічого не заморозить, про холодні гаманці я взагалі мовчу
-
Дякую ) я ж це не робив 😁
-
Як можна соромитися говорити українською мовою? Дивно
-
Я більше переживаю, щоб не сказати щось російською при українцях,, щоб не почали ганьбити, або слухати розказні що я мушу українською тільки говорити або не отримати сервіс або не візьмуть на роботу деякі українці в Канаді або не дадуть рекомендацію.
-
Дитячий садок це вже
-
Адекватній людині байдуже розмовляєш ти чи "гаваріш" решта то ПТСР
-
Ну насправді це розділяє укр народ, а не unite. І це вигідно рф. Поки люди б'ються на якій мові розмовляти, розділене суспільство легко підкорити