Українська Канада
-
Дитячий садок це вже
-
Адекватній людині байдуже розмовляєш ти чи "гаваріш" решта то ПТСР
-
Ну насправді це розділяє укр народ, а не unite. І це вигідно рф. Поки люди б'ються на якій мові розмовляти, розділене суспільство легко підкорити
-
Генії ☺️ Дякую за ранок
-
Я не оточений рос впливом. Я сам це experienced, на роботу не взяли, а на одному мітапі до моего друга докопався почав гнать щось за слово привет. Мені індуска розказувала, що один українець всіх матюкав колег хто використовував рос мову, і він ненавидів індусів ще вдобавок.
-
Самі деякі патріоти щось виробляють, а потім слухаєш це від інших. А потім іпсо, як корупція або тцк когось побило, та іпсо, агент кремля
-
Так про російську і є
-
відпизди його ще💪, це будет перемоооога. тру українець покарає хохла який щось по рузські базарить. ти сам може щось росіянською кажеш іноді не помічаючи. я сам говорю суржиком, і пам'ятаю колись мене дівчина з Франківську виправила: "Не "Германія, а Німеччина", І через декілька хвилин вже я її "Ужас" виправив на "Жах "
-
Я розумію про що мова, але ми ніколи не відв'яжемося від боліт, якщо не будемо вміти самопокращуватись та захищати власну ідентичність, якщо людина знає російську і розмовляє, в неї може статися іллюзія шо жити в дружбі з росіянами це норм, а потім їй вони відріжуть голову...
-
Скільки страждань І обманюють І в Вінніпег/ Канаду заманюють і тримають всіма силами І в резерв + та Україну заманюють І за мову цькують І всюди зрада Дайте обійму, плакати можна Дістаю попкорн