Українська Канада
-
Чудово, що у вас прекрасна українська і вам не потрібно її вдосконалювати ) але знаю людей, які все життя розмовляли рос/суржиком і хотіли б почати говорити українською, але соромляться, бо думають, що будуть робити помилки і виглядати недолуго, тому й досі не переходять. Напевно, автор з цього і виходила, коли вигадала назву🙌 тому нічого дивного чи меншовартісного не вбачаю
-
Гугл трішки погано перекладає) але прочитати і розмовляти - це трохи різні речі)
-
Я використовую англійську замість транслецт, якщо не знаю українською
-
Звісно ж правосуддя наздогнало, бо чоловік продовжив конфліктувати з людьми і порушувати закон. Якщо б не це, то все було б добре у нього
-
На кшталт демонструвати свою крутість це не зрозуміло. Якщо я одягаюсь дуже добре не дешево, якісно, то це понти? Або якщо купую класну машинку? Або показую іншим свої досягнення в інсті? Бо в такій країні як Канада як раз і треба рекламувати себе і продавати (часами навіть брехати), інакше нічого не отримаєш. Люди повинні знати хто ти, щоб поважати і використовувати твої послуги
-
Ніхто не буде знати про тебе і всім всеодно до моменту коли ти почнеш рекламувати себе правильно
-
Так ніхто не знає які фінансові результати і скільки людей і всім всеодно. Бо це не видно, тому що машина і одяг.
-
В тому, що я не думаю як заводчанин. Мені потрібно оточувати себе потрібними людьми. Якщо я хочу великий бізнес, потрібне оточення appropriate
-
Що поганого в заводчанинах 🫤 Якось я трохи приорітети не розумію Ну кожному своє
-
Ціль в покупці не хизуватися, а показати, що ти не заводчанин. І нормально виглядати, ну і люди більше тягнутись будуть, а не тікати, бо виглядиш як бомж з даунтауну