Українська Канада
-
На кшталт демонструвати свою крутість це не зрозуміло. Якщо я одягаюсь дуже добре не дешево, якісно, то це понти? Або якщо купую класну машинку? Або показую іншим свої досягнення в інсті? Бо в такій країні як Канада як раз і треба рекламувати себе і продавати (часами навіть брехати), інакше нічого не отримаєш. Люди повинні знати хто ти, щоб поважати і використовувати твої послуги
-
Ніхто не буде знати про тебе і всім всеодно до моменту коли ти почнеш рекламувати себе правильно
-
Так ніхто не знає які фінансові результати і скільки людей і всім всеодно. Бо це не видно, тому що машина і одяг.
-
В тому, що я не думаю як заводчанин. Мені потрібно оточувати себе потрібними людьми. Якщо я хочу великий бізнес, потрібне оточення appropriate
-
Що поганого в заводчанинах 🫤 Якось я трохи приорітети не розумію Ну кожному своє
-
Ціль в покупці не хизуватися, а показати, що ти не заводчанин. І нормально виглядати, ну і люди більше тягнутись будуть, а не тікати, бо виглядиш як бомж з даунтауну
-
На Вольво написано було?
-
Я не пишу пару років. Пруфи)
-
Так, зустрічав такого дядька, який добудував цієї зими у Вінніпезі будинок вартістю вище мільйона, але був одягнутий в такі ж самі джинси, як я, потріпане худі і приїхав на звичайній кемрі.
-
Ти вже пару років тут за бізнес пишеш Як успіхи?)))
-
І ті хто вище не поважають тих хто нижче, я це бачу на роботі. І звісно ж люди не тягнуться до розвитку, замість того працюють по 40 років на одну компанію. Для бізнесу вигідно, а для людей дуже сумніваюся