Українська Канада
-
Це не дуже добре, але для 99.9 відсотків чату це все одно ніяк не змінить нічого ) Різницю навіть не відчули би хоч то як у нас чи у Штатах От те що іпотеку не можна взяти як у Штатах фіксовану на увесь період амортизації, ось це розводняк
-
80 можуть бути керованими одним конгломератом
-
Condominium Типу таунхаус
-
Кондо? Що це?
-
Дуже це круто, але зараз ми бачимо те що бачимо Я з місцевими спілкуюсь, вони просто у паніці, я про тих кому наступного року перепідписувати договори з банками. А хто купляв у вигляді інвестицій кондо, то взагалі втрачають гроші
-
Бо ціна оренди не покриватиме ціну іпотеки Тому викидають на ринок по цінам нижче ніж можна продати
-
А чому так виходить? Чому втрачають?
-
Так виходить не ринок, а центробанк прорахувався десь І не десь, а тоді, коли вирішили під час ковіду таким чином стимулювати економіку і плюс отримати гроші для того щоб роздати їх усім підряд. Це в свою чергу спричинило інфляцію, що в свою чергу люди, що брали від 1.9 відсотка тепер отримають 5.2 десь Ось такий сюрприз народу)) Я думаю в наступному році ми побачимо результат цього всього. Сподіваюсь, що спустять ставку хоча б до 4
-
Центробанк все правильно зробив тоді
-
А якщо у 2020, то наступного року Я про те, що сукупність дій і уряду і банку призвела до того, що зараз
-
За гавайську піцу окреме місце у пеклі👍
-
Моя улюблена 😁
-
всім привіт, є хто подавався на продовження work permit, і досі чекає? тому що я подаючи 17 березня і ще відповіді не дочекався, і що в цій ситуації робити?
-
Чекати Ми подавали 25 січня прийшло на початку червня десь 7-8