Українська Канада
-
8 та 12
-
Доброго дня. Підкажить будь ласка, як зараз з дітьми? В моїх дітей прострочені загран паспорта, треба продовжувати. Я маю продовжити їх, щоб податися на біометрию разом з дітми, чи я маю подавати тільки себе, та дружину?
-
Добрий день/вечір, в мене питання до тих хто закінчив школу приїхав з батьками і поступив и збирається поступати далі. Чи потрібно перекладати, завірювати сертифікати школи, де найкраща ситуація для українських студентів, чи є можливість навчатись та працювати,... можливо є група там де обговорюють переважно ці питання??? Щиро вдячна. Мирного всім неба 🙏
-
Поки безкоштовно. Що зміниться завтра , невідомо. Можливо для українців , нічого і не зміниться. Візові центри не тільки cuaet обслуговують
-
Доброго дня , хотів поцікавитись Якщо я зареєструвався вчора , сьогодні взяв сіту на 25 листопада на подачу білметрії, чи потрібно мені буде оплачувати візовий збір цей новий і якщо так то скільки грошей ? Дуже дякую кожному хто напише розгорнуту відповідь Слава Україні ❤️🖤
-
CIBC. Вони дають 1000$ кредит. Дєбет, якщо теж захочете CIBC, має ліміт на знаття коштів у банкомату 500$ на добу, а інтернет оплати-1000$ на добу. Самостійно, як мені сказали, у додатку ліміти зняти не можна. Треба буде йти знову до банку, щоб це зробити. Я попросила, щоб вони збільшили до 1 тис готівку і до 3 тис інтернет оплати. З WP 2 роки нe треба сплачувати fees за користування карткою, потім не пам'ятаю вже скільки за дебеєтову треба буде щось платити. А кредитку через 2 роки поміняють на іншу, теж по нолям за обслуговування. Сину (13 років), теж дали картку. Дітям до 25 років fees нема