Українська Канада
-
Вітаю Чи хтось знає, як я можу перевірити, що мій роботодавець передає інформацію до CRA? Та що ця інформація коректна?
-
То ж питання , десь ще є?) мені просто цікаво)
-
Довідки про несудимість це взагалі дрібниця, на офіційному сайті написана інструкція щодо кожної країни. Я зробив сам дуже швидко та не дорого. Щодо переказу, я робив в агентстві по 200 грн за документ, а не за 750 як у цих. Перекладають за 1-3 дні. Роблять дуже швидко та якісно. Є все необхідне, включаючи афідевіт. Дуже швидко відповідають на будь-які питання. І таких агенцій багато. А ви піарите цю агенцію, яка робить прості речі за найвищими цінами на ринку. Я мало не попався але пронесло. Ось хочу людей попередити, щоби не платили шалені гроші. ОБЕРЕЖНО ЦЯ АГЕНЦІЯ СКАМ!!!
-
Скам – це обман, метою якого є отримання грошей. Де помилка? У них ціна у 4 рази дорожча. І щодо груп немає альтернативи, скрізь штовхають цю агенцію. Перестаньте обманювати людей! Ви знаєте хоч одного українця, який приїхав, багато з яких тут виживають, які займаються у вчителів за 50 доларів за урок? Там займаються лише ті, у кого з грошима немає проблем. Ви зможете провести паралель і зрозуміти самостійно до чого я веду, у чому різниця між учителем за 50 доларів та агенцією, що завищує ціни в 4 рази?
-
Давайте проведемо експеримент. В одне оголошення вставимо два агентства на вибір. І напишемо що за 200 грн переводять за 1-3 дні з усіма необхідними печатками, а нижче за вашу агенцію яка перекладає за 500-750 грн. І туди підуть не всі поспіль як зараз, а тільки ті, хто має зайві гроші. Спробуємо чи ви вже зрозуміли, до чого я і в чому обман?
-
Тут вся суть у тому, що це дуже дороге агентство рекламують люди, яким ми довіряємо і поважаємо. Але це не те агентство, яке потрібно людям, яким і так не солодко, багато хто працює за мінімалку і ледве кінці з кінцями зводять. Людям потрібні дешевші послуги. Я не проти того агентства, воно має бути і воно знайде своїх клієнтів. Але навіщо його висувати в перші ряди коли є агентства з такою самою якістю, але в 3 рази дешевше?
-
Я так розумію, що число 519 на одну людину це середнє значення. Оскільки особисто мені CRA нарахували меншу річну суму (майже на 20% менше).
-
3 bdrm, 2-3 місяці, The West Mall, Etobicoke. Перевага надається порядним дівчатам без шкідливих звичок. p.s. DM please or 437 4408983 Alex & Bethy
-
Вітаю! Якщо замість gst/hat and carbon виплат я отримала такого листа ⬆️ Що це означає? Я неправильно вказала свою банківську інформацію і вони не можуть мені перевести виплату?