Українська Канада
-
Я так розумію, що число 519 на одну людину це середнє значення. Оскільки особисто мені CRA нарахували меншу річну суму (майже на 20% менше).
-
3 bdrm, 2-3 місяці, The West Mall, Etobicoke. Перевага надається порядним дівчатам без шкідливих звичок. p.s. DM please or 437 4408983 Alex & Bethy
-
Вітаю! Якщо замість gst/hat and carbon виплат я отримала такого листа ⬆️ Що це означає? Я неправильно вказала свою банківську інформацію і вони не можуть мені перевести виплату?
-
Ні Я зараз дзвоню в податкову про всяк випадок Чи обробляють декларацію Чи все норм
-
Бо вони ж пишуть: resubmit your request. Я не можу зрозуміти, коли саме мені це робити? Коли я зроблю податкову декларацію - так це буде наступного року 🤷🏻♀️
-
Тобто мені не треба бігти і знову їм слати ще раз свою банківські реквізити?
-
Що інформація про декларацію затримується Ще обробляють
-
Я зрозуміла, спробую подзвонити. Дякую!
-
Норратив зрозумілий.
-
Усім привіт! Треба перекласти з польської на англійську свідоцтво автострахування( треба для підтвердження безаварійного водіння). Який треба переклад нотаріальний чи звичайний, тобто сам можу перекласти?) Може хтось вже так робив? Поділіться досвідом)
-
Трамп підписав закон про виведення американських військ з Афганістану, ще будучі на посаді президента, але винен, звісно, Байден. Дуже зручно.
-
привіт, шукаю житло в Торонто 3 bdrm main floor, у районі North york, Weston, Downswiew,Mid town, якщо хтось може допомогти буду дуже вдячна
-
Можна сказати, що тимчасові резиденти підвищують рівень безробіття, а можна також і написати, що іммігрантів без ПР та канадського релевантного досвіду не беруть на роботу, а надають перевагу громадянам. От і все.
-
Як я могу звʼязатися з адміном групи?
-
Привіт