Українська Канада
-
Трамп підписав закон про виведення американських військ з Афганістану, ще будучі на посаді президента, але винен, звісно, Байден. Дуже зручно.
-
привіт, шукаю житло в Торонто 3 bdrm main floor, у районі North york, Weston, Downswiew,Mid town, якщо хтось може допомогти буду дуже вдячна
-
Можна сказати, що тимчасові резиденти підвищують рівень безробіття, а можна також і написати, що іммігрантів без ПР та канадського релевантного досвіду не беруть на роботу, а надають перевагу громадянам. От і все.
-
Як я могу звʼязатися з адміном групи?
-
Привіт
-
Суть як працює пропаганда та формування свідомості
-
fyi: зробив це 26 червня, наразі ніякої відповіді не отримав, чекаю на чудо)
-
На три роки від видачі нового, так?
-
Підкажіть будь ласка, якщо віза для в'їзду до Канади стоїть у старому українському паспорті, а він уже закінчився, є новий, але візу до нього не переставляли. Якщо виїхати за межі Канади, то потім дадуть знову в'їхати? Чи спершу потрібно візу переставити якось у новий паспорт?,
-
Вітаємо, Serhii! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Дякую!
-
В мене на 3 роки від дати прийняття рішення, тобто від дати видачі WP.