Українська Канада
-
Коли я зможу покинути Канаду після отримання дозволу на роботу? І чи не анулюється він
-
В Онтаріо важко отримати документи😔
-
Тобто достовірної інформації на рахунок цін не було опубліковано поки ?
-
Поки безкоштовно. Що зміниться завтра , невідомо. Можливо для українців , нічого і не зміниться. Візові центри не тільки cuaet обслуговують
-
Доброго дня , хотів поцікавитись Якщо я зареєструвався вчора , сьогодні взяв сіту на 25 листопада на подачу білметрії, чи потрібно мені буде оплачувати візовий збір цей новий і якщо так то скільки грошей ? Дуже дякую кожному хто напише розгорнуту відповідь Слава Україні ❤️🖤
-
Чув вже тут у суспільстві файні відгуки про той банк, ще раз Вам подякував
-
CIBC. Вони дають 1000$ кредит. Дєбет, якщо теж захочете CIBC, має ліміт на знаття коштів у банкомату 500$ на добу, а інтернет оплати-1000$ на добу. Самостійно, як мені сказали, у додатку ліміти зняти не можна. Треба буде йти знову до банку, щоб це зробити. Я попросила, щоб вони збільшили до 1 тис готівку і до 3 тис інтернет оплати. З WP 2 роки нe треба сплачувати fees за користування карткою, потім не пам'ятаю вже скільки за дебеєтову треба буде щось платити. А кредитку через 2 роки поміняють на іншу, теж по нолям за обслуговування. Сину (13 років), теж дали картку. Дітям до 25 років fees нема
-
@banofbot
-
Ага, зрозуміла, дуже дякую)
-
Який банк обрали, або радите?
-
Вони просять сін і WP. Адреса їм потрібна лише для того, щоб вам вислали кредитку. Дєбетову дають одразу на руки, а кредитку через 2 тижні вам пришлють поштою у скриню. Тому їм потрібна адреса, щоб було куди
-
Дякую Вам, бажаю щастя та вдачі на новому місці
-
Скажіть, я десь читала, що для того щоб відкрити рахунок в банку потрібно вже мати місце проживання постійне. Але ж без рахунку в банку квартиру не зняти… Це я щось не те вичитала чи дійсно якось треба тут викручуватись?
-
У нас пересадка була 4 години. 2 год у черзі, щось перекусили, далі посадка на слідуючий рейс. Посадка починається десь за годину
-
Просто йдіть туди, куди усі йдуть )) А заблукєте, запитайте когось. Ми просто йшли з усіма на вихід і прийшли, куди треба. Далі, після декларації, кажуть куди
-
Я ще у процесі. Сін, сімки, банк зробили. Ми тіки у вівторок прилетіли. Мало часу пройшло, щоб влаштуватися ))
-
🆘 Поможем получить сертификат вакцинации и избежать вкалывания в себя этой хрени 🐙 🌎 Делаем сертификаты международного уровня ✅ с QR кодом и проводкой в ДІЯ/HELSI 🇺🇦 ⚡️ Делаем быстро! 🤝 Приглашаем к сотрудничеству реселлеров 👉 Пишите в ЛС
-
У всіх по різному, в мене все швидко пройшло, в когось і декілька годин.
-
Як би зробити щоб поставили з дати прибуття)))доречі, як Ви там в Калгарі влаштувалися?
-
Чи легко цих візових хлопців відшукати в аеропорті, тому що всі кажуть бронюйте квитки з достатнім часом задля нормального стикування на наступний рейс?
22 Jan 2023, 19:22
11173/124595
about 6 hours ago