Наскільки я знаю, ну може я не знайшов закони, тож ткніть в мене їх, якщо вони є. Втім навіть адмін вище пише, в Канаді немає відповідальності за поширення "фашистської рашистської" пропаганди. Тож формально той чувак не порушує законів Канади пишучи фігню (через х). Я зайшов на його канал, ото єдине в цілому за що можна його притягнути то за слово хохли. І то... якщо по відношенню до чорних тут це працює, по відношенню до нас, я не впевнений.
Складність в доведенні липових документів з Румунії - полягає в тому, що це чутки. Можливо вони і правдиві, але з тим скільки реклами і сервісів про продажу Румунських документів в Україні було - я сумніваюсь що то все якось доведеться навіть спец службами Канади.
Розборки з розряду, "я тебе по АЙПІ вичислю і роз*бу твоє *бало" тільки погіршать ситуацію українців в Канаді і нічого нормального не привнесуть.
Єдине що можна тут робити, на мою думку, донатити у фонди яким ви довіряєте, виходити на мітинги, вимагаючи прирівняти рашизм до забороненої ідеології і може тоді, цьому чорту щось і пред'являть.