Українська Канада
-
Навіть при в'їзді до 31 липня?
-
Пробачте прошу Допомоги від безвихідного становища На колінах прошу зі сльозами на очах ... Я з моїми дітьми у лікарні В даний момент дуже потрібні, уколи, лоратодін таб, та пульмікорт в інгалятор 429 гривень ..або може хтось зможе привезти саме ліки а не гроші Буду вдячна будь якій допомозі Мені дуже незручно але у сина була операція і усі кошти пішли на операцію сину родичів немає ,пробачте мене мені дуже соромно але до п'ятниці можу о першій половині дня повернути на колінах буду вдячна надам будь-які документи докази безвихідне становище І я молюся, що х відгукнеться на моє смс🙏 Вибачте мені дуже соромно просити
-
В кабінеті лише заявка і її статус (в т.ч. дата біометрії). Чи мова про якийсь інший кабінет?
-
Але такий лист ще й в 23му отримував, то ж очевидно десь має бути перміт? Чи нє? "Dear client, 112***** By receiving this email correspondence, you are eligible to study without a study permit as of June 27, 2023, by way of a new, temporary public policy. Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) has implemented a public policy to temporarily allow eligible work permit holders, and those authorized to work without a permit under R186(u) of the Immigration and Refugee Protection Regulations, to study without a study permit."
-
20 років тут
-
Треба повідомляти Там вас же зобов'язували звітувати кожні два тижні та повідомляти про зміни В мене був їх телефон, я дзвонив, але вони мені сказали що дзвонити не обов'язково, от коли буде наступний звіт, показати з якого числа працюю Якось так в мене було
-
❗️Щодо додаткового заробітку на роботі няні, а також іншої роботи, наприклад, розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення❗️ WHATSAPP >> +1 (713) 564‑1892
-
Так, все правильно.
-
Доброго дня! Підкажіть, чи проходять якісь зустрічі/спілкування українців в Кітченері/Ватерлоо?