Українська Канада
-
Це топ. Об'ява про работу у США, в чаті Канади у забороненому у США продукті. Кккккомбо😂
-
Це буде не дуже добрий дзвінок у вашому резюме потім. Це як зараз російські компанії у резюме українських спеціалістів
-
Це про тікток
-
А якщо про Твіттер то він також не заборонений
-
Обʼява у забороненому у США продукті Як це розуміти тоді?)) Реклама ж у тг зараз так?
-
Риска мису, брат великий, задоволєн. Дані ваші, комуністи боротьба погані капіталісти
-
Ніяк не впливає,міжнародний досвід,це міжнародний досвід,все залежить від спеціальності. Якшо в рашці десь військовим працювали то згідний😂
-
Краще ютуб, чи інста.
-
Ні з точку зору технрлогій це авжеж супер. З точки зору моралі… потім тікток як програє суд , треба буде нову роботу шукатт
-
(5 + 6) @polina_sanrio, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Ну якщо віза дійсна, то чого ні?)
-
Доброго дня, Чи знає хтось чи можу я летіти через Канаду використовуючи візу cuaet?
-
Доброго дня, шановні. Поділіться досвідом, будь ласка, хто надсилав документи в Європу і назад. Дякую.
-
Прийшов у відділення пошти Canada post , положив в конверт і відправив ... Потім мені все так з Європи.. Повторив б ще раз ...
-
Відправляв лист в Україну без трекінгу канадською поштою. За 3 місяці лист так і не дійшов. Тому не рекомендую без трекінгу відправляти.
-
Canada Post-connecting people
-
Є зрушення по паспортах ...
-
Я відправляв до Польщі без тренінг і за три тижні ,я отримав вже новий лист з відповідю.. В кожного своя історія
-
до скількох це вони там працюють, якшо заяву-анкету Вашу сформовано було так пізно ввечері?😳
-
9 днів на перевірку? шось у Консульстві Ви їх зацікавили)) проте це не самий довгий процес...чекати доставки - найдовше
22 Jan 2023, 19:22
112131/124482
about a minute ago