Українська Канада
-
Навіщо ж видаляти?
-
Пішла на хд рєзку дивитися "кубок вогню" англійською!!))
-
Здоровья вам і вашій родині))
-
Ну я тут такий самий юзер як і ви) нічого видалити не можу, на місці адміна вже б заблокав би нас обох)). Ви чомусь захищаєте право комунікувати з українцями російською. Я не хочу щоб зі мною хтось комунікував російською. Чи якось популяризува її в українському комюніті. Де можуть бути мої діти. Я вибрав українське комюніті для того щоб не тикатись і не толерувати російське. Захочу російське піду в групу росіян. українська,англійська, польська, білоруська, навіть німецьку згадаю якщо треба.
-
(5 + 5) Pinhas Coin, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Піратство! Фу-фу! 😂
-
Але ж ми дивимось рекламу і вони теж заробляють з цього. А якщо в когось адблок- за те вони підтримують Україну, ауф
-
Вітаю! ✈️ Шукаєте авіаквитки зі знижкою до 50%? Приєднуйтесь до нашого приватного чату з купівлі квитків за милі! В чаті: Авіаквитки по всьому світу за вигідними цінами Готелі, милі, підвищення класу ✈️ Ваучери Airbnb та Booking Корисні поради для мандрівників Як потрапити до чату? Просто напишіть мені особисті повідомлення
-
Підкажіть будь ласка, як ви вивчаєте англійську та де це робити?
-
Дітей я вважаю узагалі краще не вчити слов'янським мовам. Краще англійська, іспанська, Французька, китайська і японську можна
-
А можна пограбувати державу, віддати 90% і буде ок. Головне дочекатися закону про індульгенцію
-
Тобто можна пограбувати людину, гроші задонатити і це буде ок? Подвійні стандарти
-
Всім привіт! Підкажіть, можливо є тут такі хто працює або є знайомі які працюють в нафтогазовій промисловості в Канаді?
-
Не розумію, чому дитину не навчати обом мовам? Знання то сила. Чим більше мов знаєш - тим краще.
-
А потім за кордоном два українці стоять в говорять по англійські ,а всі питають ,а шо ви не з одної країни.. З одної просто його баба так говорить , а чиюсь бабу в Сибір , а вона так говрить
-
Поясніть, чим дитині зашкодить російська у майбутньому? Ви не знаєте, як повернеться її життя через 20-40 років.
-
Згоден, українська і англійська це добре 👍
-
А де пояснення, чим вона зашкодить дитині у Канаді? Враховуючи, що вона знає українську та англійську теж. Та вихована не в рашистській культурі
-
Російська це вже шкода, бо їхні «культурні» діячі вкладають «мощь расєї матушкі» та меншовартість всіх територіально-приближених народів у все що вони висерають зі свого рота. Так і користі з неї немає
-
Щоб попередити зайві коментарі. Чим зашкодить дитині російська у Канаді? Паблік же Українська Канада наче
22 Jan 2023, 19:22
112273/123847
about 2 hours ago