Українська Канада
-
Ваш аргумент вагомий, але більш актуальний в мирний час. У людей зараз вимушена міграція і зрозуміло що більшість це не планували та є непідготовленими для життя в Канаді, але все попереду. За моїм досвідом спілкування з людьми (інтервʼю для статей) більшість Українців які зараз в Канаді налаштовані на міграцію, але переважна частина - з мінімімальним бюджетом і з планом “розібратися на місці”, що справидливо враховуючи ситуацію.
-
Без нормальної освіти немає нормальних грошей. І тут як я вище вже писав що не можуть заробити на навчання бо мало заробляють, а мало заробляють тому що немає освіти. У деяких вже видно комплекс низької зарплати, але насправді за їх роботу так і платять тому вище і не буде.
-
Треба ще розуміти, наскільки є той попит на навчання. Якщо чесно, за здобуттям освіти то в ЄС, в більшості країн там воно безкоштовне (при виконання умов), на відміну від Канади. Погоджуюсь з коментарям вище, що переважно запит на роботу, набуття стажу, та отримання ПР.
-
Спочатку ПР потім універ😁 інакше це вже для олігархів
-
Я також це маю на увазі, теоретичні балачки. Ще можна додати що поки людина навчається також в мінус йдуть гроші які вона могла заробити в теорії. Тобто Вартість університету+зарплата за рік= реальні витрати
-
Треба враховувати специфіку теоритичних порад та брати більше реальну ситуацію людей. Звідки в Українських біженців 30-40к долларів на навчання, чи 1-2к долларів на курси,як вищче писали. По тому, що бачу в різних групах, найприорітетніші питання це робота та пошук житла, на цьому і треба фокусуватися
-
Теоретичні розмови це добре.
-
В Квебеці семестр коштує 1500 якщо вчитись на французькій. Це зовсім не недосяжна ціна, рент 1БР може більше встати.
-
Коледж в Оттаві, наприклад, за моїм фахом курс 2 роки (мігістратура), вартість 37.500 долларів. Треба розуміти, що на кваліфікують як іноземних студентів (поправте, якщо не так), і вартість із-за цього набагато вищча.
-
Дякую
-
Дякую
-
Мед.огляд в продовж 90 днів після прибуття в Канаду, якщо не встигните будуть проблеми з ворк пермітом.
-
Доброго вечора. Будь ласка, підкажіть. Чи треба проходити в Україні мед огляд. Перед тим як летіти в Канаду. Бо я так зрозуміла що потрібна справка для працевлаштування.
-
Яка чудова теоретична інформація. Яким чином вона відноситься до цих людей, що можуть платити по рахунках лише працюючи вдвох? По друге освіта на нормальному факультеті нормального вузу досить дороге задоволення. По третє до університету ще треба поступити. Після української освіти це не так вже і просто тому що потрібні додаткові документи.
-
так за садочки я знаю я знайшла за 1200 і можна було подаватись на субсидії тоді там би було платити трошки , вони с наступної зими тільки можуть прийняти нас , але я знайшла зараз за 900це вдома людина в себе зробила типу міні садок то ж я не знаю можливо субсидії не розповсюджуються на такий тип догляду за дитиной ) буду взнавати с понеділка бо ми тільки плануємо йти