Українська Канада
-
О, культурне спілкування пішло 😂😂😂
-
Я запитав, чим вона зашкодить дитині у Канаді.
-
Та тут вже 2 дні мовосрач думаю не тільки ви)
-
То піздец... Чи я писав що ви висвітлюєьте її я гарну країну ,щоб я глибоко помилявся ..
-
Я десь написав, що вона важлива?
-
Ну от людина яка прийшла в укр комюніті де факто покинула його через те що тут доводили що російська важлива. 😁
-
І ну? 🤷♂
-
Ну і....
-
Вашій дитині не зашкодить .. А чиїсь зашкодить .. Тут особисте .. Хтось ригає ,як чує цю мову .. А хтось, якщо хоче може вчити ...
-
На ютубі "Англійська з Андрієм", чудово пояснює. Також Duolingo, та в бібліотеках є безкоштовні розмовні клуби.
-
(7 + 1) Світлана Коломицева💙💛, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
я хоч і не в Канаді, але буду вдячний якщо хтось відповість: чи можливо стати на той облік який потрібно і все владнати щоб мати право зробити паспорт за кордоном без поїздок в Україну?
-
Резерв+ Статус на обліку Тоді подаєтеся на паспорт
-
У першу чергу це має принести користь Сполученим Штатам
-
Добрий день. Чи можна ще отримати ворк перміт у аеропорту, якщо заїхати до 31 липня? Тато отримав апрув візи тільки 3 липня, листа для воркперміту не було, тільки те, що він може отримати ворк перміт лише якщо заїде до 31 липня
-
Дід явно вже не витягував
-
Навіщо вчити мову яку не має сенсу використовувати
-
Постав собі це питання -коли ти був в школі і не вчив англійську ...
-
Так ,але не думав що ці мови можуть бути потрібні - тобто що будеш їх використовувати ..
-
Вчив, Але не використовував. Я в Польщу приїхав вивчив польську, вільно володію. Бо треба щоб вижити і заробляти гроші
22 Jan 2023, 19:22
112315/124714
28 minutes ago