Українська Канада
-
Дякую за відповідь, так, я в Канаді. Але якщо подаватися на study permit через IRCC secure account, то пишуть, що лише у ситуації « study permits (only if you’re applying with a family member who is applying for a work permit)»(с)
-
Маю на увазі: IRCC portal чи IRCC secure account (GCKey)? Питання до тих, хто подавався один (не з членом родини/родиною).
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, хто нещодавно подавався на study permit, через який саме портал це робили?
-
Дякую, зробив.
-
Дуже дякую
-
www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/apply.html
-
Підкажіть будь-ласка посилання як продовжити сін номер онлаін ?!))
-
Добрий день. Віза до 27 року, але на посадку в літак відмовили, кажуть що віза не дійсна. Як це зрозуміти і шо робити, порадьте будь ласка
-
Звісно можна.
-
Money Order на паспорт Торонто можливо зробити в свому відділені банку? CIBC, RBC? Дякую.
-
так) я про це😅
-
а, хіба хтось із зареєсованих поділиться.
-
Мені здається, що дана органзація не поширює даний запис.
-
Доброго часу, На жаль, але я не встиг на реєстрацію цього вебінару. Чи є можливість у когось, хто зареєструвався, поділитися, будь ласка, записом після ефіру? Напишіть будь ласка у приватні🙏🏼 Буду дуже вдячний!
-
Добрий вечір. Шукаю роботу в ІТ. Системний адміністратор, DevOps, OPS, infrastructure engineer або близько суміжні. Досвід роботи в Канаді на цій посаді майже 2 роки. У цій сфері 8 років. Скину CV у директ якщо потрібні подробиці. Лінкедін та Індід є, там теж шукаю. :) Буду вдячний вашим рекомендаціям або будь-який нетворкінг. Дякую.
-
Я питань не ставлю ,а поділився досвідом..
-
З Польщі так .. З нашого консульства -ні..
-
Ви отримали чи не отримали?
-
Прекрасно,тоді до чого ці питання?👆Незрозуміло
-
Я не бачив що в інструкції писало з тренінгом .... Я в Польщу відправив без трекінга і все ок ,довідки мене прислали ))
22 Jan 2023, 19:22
112600/123820
about 2 hours ago