Українська Канада
-
Навіщо?
-
People are doomed in Ukraine. Focus on what you can control
-
Так і до виборів наступного року вони теж не будуть мати ніякого відношення. А переживання що: «когось хтось вижене з Канади» не доцільне - потрібно більше переживати за тих хто а Україні залишився
-
Ніхто не знає. Але Українці не є вирішальним електоратом.
-
Багато людей цікавиться, а що буде, якщо я не встигну податися на PR до закінчення строку WP? Багато таких кейсів ми зможемо побачити ближче до березня-червня 2025 року, тобто менше чим через рік. Всі канадські українці яких я знаю, працюють ґарно і тяжко, заробляють гроші, сплачуючи податки з кожного пейчеку, орендують житло, купують продукти, заправляють автівки, тощо. Майже всі знайомі, мають відкриті кредитні рахунки в банках, компаніях звʼязку, автосалонах, дехто з нас вже взяв іпотеку на 10-30 років. І все це в тимчасовому статусі “temporary worker”. Чи вигідно буде Канаді як державі, економіка якої тримається на імігрантах, виганяти українців додому або до Європи? За недавньою статистикою на одного пенсіонера в Канаді зараз припадає півтори працюючих людини. Для виплати пенсій бебібумерам і майбутнім пенсіонерам треба мати коефіцієнт - 3 працюючих людини на 1 пенсіонера. Так чи будуть виганяти українців з Канади, які тут працюють, сплачують податки, відкривають інвестиційні або зберігаючи рахунки в банках і фінансових компаніях? Побачимо ближче до 2025 року. Тим паче в наступному році будуть федеральні вибори, і нинішній партії Трюдо потрібен електорат в майбутньому, політика це завжди кроки наперед і інвестиція в завтрашній день. Тому, моя думка така: «поживемо - побачимо», але я вважаю, що буде щось на кшталт TR to PR, де ти маєш показати свої доходи в Т4 за минулі роки, і показати звʼязок з Канадою, але це тільки мої думки з огляду на те, що я бачу зараз. Дякую, і take it easy друзі. Все буде 👍🏼 #думкивбуквах
-
В цьому році не пощастило цьому місту. Воно туристиче тому на слуху. В інші роки теж згорали інші міста. Але факт остається фактом, поки що пожеж менше ніж минулого року. Як на мене будь-яке місто дуже прикро, що зрогоріло, бо це велика біда для людей та тварин, які там жили, хоч і не туристучне місто було б
-
Легально виходиш з під'їзду і одразу за кутом купляєш легально і доставка не потрібна
-
В Оттаві кожен другий день- дощі - пожежі не загрожують, цікаво, це нормальна погода для цього регіону влітку?
-
Ми розуміємо, що хмурий купити легше ніж пиво у лікьорці
-
Легалізація - це як маріхуана, яку можна легально купити в магазині, чи замовити доставку на дом, вирощувати собі кусти і платити з того податки. Декриміналізація - відсутність кримінальної відповідальності (попростому- ви не сядите за ґрати. ) При цьому ви не можете її купити, так відкрито як Маріхуану. Це різні поняття.
-
евфемізм
-
Немає різниці. Фактично це одне і те саме