Українська Канада
-
Так. Але хто купувати буде коли там робота обмежена
-
Там для приватних осіб швидше за все.
-
Ця пропозиція для забудовників більш цікава. Можна зайти, побудувати 20 будинків, забрати свої 600 тисяч і плюс нормально ще на продажах заробити
-
Study Permit the same?
-
🙂↕️
-
(6 + 8) @Wikimek, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Скоро вже ця двотижнева фаза настане знову
-
Тільки почав працювати над подачею на LMIA ( через іміг.конс) і тут таке ... Тепер думаю чи відмовлятися від завдатку😔😔😔 - три дні ....
-
Будуйте у кредит, та ж сама іпотека, не бачу особливо проблем
-
Проблема- відсутність роботи в цьому місті. Чим кредит закрити?
-
Це для СЕС?
-
Я знаю що роботодавець.. Я оплачую послуги конс. Він цю 1000 Знаю що буде закритий .але це +50 балів до PR . Але дякую за інформацію..
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/canadian-experience-class.html
-
СЕС це що ?
-
Так ,я думав робити цей LMIA для WP і в подальшому для 50 балів на CEC
-
Але швидше що я відмовлюся від цього і дам на паузу ( просто завдаток згорить )
-
Я рахував +- 465-490але все залежить як здам. анг. І моїх років ... А скажіть після 40 не можна подаватися чи просто не буде додаткових балів ?
-
(1 + 7) SS, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Та й взагальному в майбутньому, коли вже не буде продовжень CuAET WP тільки через LMIA можна тут залишитися ,якщо не підпадаєш ні під які програми ...
-
(1 + 9) @artemiyorlovofficial, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 19:22
113015/124652
4 minutes ago