Українська Канада
-
Усім привіт. Хто знає що робити якщо від канадського офіцеру прийшов такий лист
-
Опа, а що, виходить що послуги без оплати податків
-
Торонто!Шукаю людину з машиною(Бажано мінівен) Щоб допомогти перевести мені деякі речі з квартири на квартиру все займе десь біля трьох годин. Плачу кеш
-
А це буде стосуватися того повідомлення,що українці могут податись на новий WP до 31.03.2025?
-
Тоже чув що навіть якщо отримав PR то за деякий період можуть відібрати ,якщо були фальсифікації...
-
Але що тут про індусів...наші також космос придумують - ту згвалтували ( видумка).,цього тоже і він вже гей і в Україні йому важко ... Такі кадри є всюди...
-
Таке саме ,якби я знав ім'я і тд.)))
-
Знати би повне імʼя тих кого зустрічав.
-
Де? Я знаю таку практику в Квебеці. Коли люди йдуть через ее. Щоб оминути квеьекську програму еміграції. І не бачив і не чув жодного кейсу щоб хтось потім виратив піар
-
Є випадки притягнення відподальності до тих хто «тимчасово в Онтаріо» іздив замість Квебеку чисто для піару?
-
Ну дивіться,як вони знають де він живе ...подався наприклад в одній, а живе тут - платить кешом все .. А медичну має в тій провінції в якій подається ...
-
Все роблять між своїми ....
-
Ви ж писали, що немає Я і написав, що є
-
Як мені розказують вони.. Вони там мають адрес проживання, ..і якраз це що пишуть вище є свої роботодавці... А тут вони працюють нелегально ... Або якщо ІТ ну то зрозуміло.. І прописки тут не мають і Health card тоже немаю... Я не казав масово...
-
Ми зараз не про те що зловлять чи ні, а про то чи є таке взагалі І таке є
-
А можливо....
-
Можливо ) Якщо трохи дати роботодавцю, який зацікавлений в такому заробітку
-
Таке дійсно є
-
Та їх тут десятки - як послухаєш історії індусів ,як вони отримують PR живучи( не офіційно )в інших провінціях,а подаючися в інших це просто на голову не налазить
-
Скоріше в Криму
22 Jan 2023, 19:22
113415/124892
8 minutes ago