Українська Канада
-
Якщо людина не може елементарно подивитися що то таке, і як працює, нащо мені витрачати час на роз'яснення
-
реально чсв клоун 😂 кожен українець має знати джаву, бо в іншому випадку - це дурне питання, ору з вас 😂
-
Які питання такі і відповіді
-
як раз дурні пропозиції "подивитися код" кажете ви, не у профільному чаті
-
Печально. Тоді на дурні питання мені нема сенсу відповідати
-
так
-
Вас в гуглі забанили?
-
а бекенд серваки теж відкриті, з ключами приватними? 😂
-
Autotrader and kijiji
-
Marketplace
-
Доброго дня. Є сайти канадські де продають б/у машини? Хто знає?
-
Цікаво цікаво, я пам'ятаю, читав статтю щодо цього ще на початку літа що вони зняття скороти тимчасових резидентів з 6.5 до 5 відсотків від загальної кількості населення, ну подивимося, що вони там гадумають собі
-
Так я помітив, що це в натурі людей, і, нажаль таких немало Я колись виграв грінкард, так там теж ті кто встиг тільки но отримати - кусалися і раділи що чи не дали візу, чи то Трамп скоріш повернись та прикрий все 🫡 Не звертаю увагу, роблю сам що можу
-
Цікаво читати, як підгорає в тих хто вже має PR і думає ,як би то гірше було б іншим ....
-
Так і подумав Угу, не викинуть додому нікого, угу, казали вони Ну щож
-
Цікаво яким чином це скажеться на постійних резидентах, тому що скорочувати і також кількість постійних резидентів не є дуже логічним. Можна ж скоротити тимчасових резидентів, шляхом їх отримання постійного резидентсва. Типу 2 мільйони в рік, і зниз 500 тисяч постійних резидентів
-
Це більше,як троллінг...
-
Прочитай мої всі повідомлення... Суть цього що я написав - не в тому який найкращий і безпечний ...
-
Хаха
-
Марсіани нам привезли? 😂
22 Jan 2023, 19:22
113457/123820
about 2 hours ago