Українська Канада
-
Доброго вечора , хто має точну адресу visa application centre, в Варшаві( потрібно надіслати паспорти на вклейку )
-
Геніально🤭
-
Зробити візу CUAET і літаком
-
А як можна зараз виїхати в Канаду?
-
105 тыс за 8 мес это где-то 500 украинцев каждый день должно было вылетать в Канаду
-
Так, всі чотири. Перше письмо було 24 жовтня, що паспорт отримали. 27 жовтня одне письмо прийшло о 7 ранку та останні два у ввечері
-
Вам приходили всі чотири листа від візового? Бо мені на цьому тижні три прийшло, четвертий останній ready for collection - ще ні, може в понеділок 🤔
-
Дивіться на ваш розсуд, я кучу всього перечитала і вирішила подавати документи з перекладом, через три тижні після подання заявки отримала запит на паспорт
-
Так то мови корінних народів теж повинні бути дозволені
-
А якщо без переклада? Дуже критично?
-
Варшава
-
А де ви здавали?
-
Біометрію здала 7 вересня, 20 вересня прийшло запрошення на вклейку, 24 жовтня здала паспорт сама, 27 жовтня отримала вклейку
-
Краше з перекладом, якщо ви хочете, щоб швидше розглядали документи
-
Добрий вечір! Коли прикріпляешь документи у заявці, можно в оригіналі(українською) чи потрібен переклад?
-
Квебек французька наче?
-
Це прекрасно!!
-
В анкеті я вказувала що хочу отримати work permit,візу отримала гостьову мульті
-
we like Vancouver, 3 months here)) but I thought the numbers would be higher
-
Доброго вечора. Якщо я прибуду в Канаду у квітні 2023 го року чи видадуть мені ворк перміт по приїзду ?Чи це можливо лише до 31го березня? Хто володіє правильною і точною інформацією,відгукніться будь ласка
22 Jan 2023, 19:22
11346/124422
22 minutes ago