Українська Канада
-
Ну з мовою не бідося, а конкретний трабл. Дуже мало людей зустрів з гарною мовою. Просто не много харить, коли бачиш як наші вже наїжджають на мексів та індусятину, але самі ж ну по факту такі ж самі… не встигли приїхати, а вже не так усе:)
-
Бачив мексиканців і венесуельців, які два слова до купи не можуть скласти англійською, але якось працюють. Не тільки українці можуть бути з мовою бідові.
-
Згоден, але в той же час в Канаді, в деяких містах, багато хто українську і російську знає. І можна багато справ вирішити з цими двома мовами плюс поганою англійською. Повірте, українці не погано справляються. Деякі навіть дуже добре.
-
Ну аргумент якщо чесно такє… Я викладав англійську мову новоприбулим на волонтерських засадах. Часто чув аргумент, що можна якось обійтися базовими словами чи жестами. Але якщо уважно придивитися, стає очевидним: коли ентузіазм зникає, нас перестають брати навіть на прості роботи. А без належного знання мови піднятися вище рівня хаускіпінгу чи фастфуду майже неможливо. (І то без мови не возмуть навіть у Тім) Ну і ось чому я вважаю вашу думку не коректною: Високий ризик критичних помилок: (це перший фактор, якщо людина постраждає, або із-за неї хтось постраждає) і Обмежена здатність до вирішення проблем: Затримки в роботі: Ну і так далі. Так у цілком не погано ідемо , але не потрібно не враховувати що дуже багато покинули Канаду, вперш за все, що тут не єс, та мова понад усе. Тобто, без мови, не безпека, та впливає на час. Ось і усе.
-
Ну мексиканцям повезло, що їх португальці та іспанці колонізували, то вони іспанську знають, а захопила б їх росія то знали б тілько російську і водку…
-
А заявочки, а-ля «ось ці індуси та мекси» будь ласка, якщо ваша привилегіє тільки у кольору (ну і це ж тільки на вашу думку) та те що ви з війни (а це ще один фактор, тому що багато хто приїхав з заробітків з европи), тоді це дуже прикро що імпотенція у мозку нас кидає у тіпікал расизм, а не покращення себе як спеціаліста. Соррі якщо комусь не подобається, але це факт.
-
А мексиканський наркокортелі, мабуть працювати скоріше вигружати вагони навчив?) Мда….
-
Так треба вчити мову, якщо відчуваєте що в неї є проблеми
-
У чью ура ану приїхав того шапку і носи
-
Дякую за дискусію🥰 Ми вміємо один одного підтримати 👍 Піду вчити мову.
-
Пробачте 🙏 прошу Допомоги від безвихідного становища прошу зі сльозами на очах ... Я з моїми дітьми у лікарні В даний момент дуже потрібен пульмікорт в інгалятор 4 шт и антібіотик Сорцеф,2 катетера може хоть зможе позичити цю суму 289 гривень 50 копеек ..або може хтось зможе привезти саме ліки а не гроші Буду вдячна будь якій допомозі Мені дуже незручно але у сина була операція і усі кошти пішли на операцію Родичів немає нікого Пробачте мені дуже кожна мати хворої дитини мене зрозуміє... Немає можливості навіть купити туалетного паперу... до понеділка зможу о першій половині дня повернути на колінах буду вдячна надам будь-які документи докази безвихідне становище І я молюся, що х відгукнеться на моє смс🙏 Вибачте мені дуже соромно
-
Та в тому ж і справа що з расизмом тут проблем капець, та якість життя впала дуже сильно
-
Якщо чесно, то я бачу Канаду, як якийсь соціальний експеримент, що доводить реальну відсутність расизму і різницю в потребах людей. Бо всі однакові, потребують все теж саме.
-
Ну за це не скажу, бо тільки півроку тут, приїхали з України, то наче і норм все… Сама якість життя трохи інша … ну школи не такі як в нас, магазини, але їжі повно, роздають всім. Але якщо працюєш, то більше маєш ніж у нас
-
Я сто процентів вас підтримую, що англійську треба вчити і треба знати. Ба більше французьку теж. Знання мов відкриває значно більше дверей. Мій коментар був не про те, що не треба вчити мову. Треба. Коментар був про те, що мексиканці добре справляються в Канаді, бо вони знають іспанську і це нібито їм чимось допомагає. Ні. Точно так само допомагає, як українцям знання української та російської. Можна справитися, звісно, але всіх дверей вона не відкриває.
-
Пробив колесо в неділю, поряд всі сервіси закриті , 2 км найближчий і звісно це індуси бо вони і по вихідним і вночі працюють, приїхав , мені заклеїли колесо 30$ , врятували мій вихідний бо я спочатку впав духом . У мене таких прикладів море, це круто що тут так багато індусів, вони дуже схожі по культурі з нами. В мене на роботі індус , в нас почуття гумору на 90% співпада , плюс вони дуже традиційні в поглядах що для нас близько , все таки ми не ліберали в своїх поглядах. Тому я взагалі не розумію випадів в сторону індусів. Хоча мені тряплялися не дуже чемні але це скоріш за все персональний недолік бо бидло є в любих націях і народах, як правило індуси гарні люди.