Українська Канада
-
Чи переживають індуси, що вони не конкурентні з мексиканцями? Цікаво просто☺️ чи говорять вони своїм співвітчизникам «чого приїхали, тут мексиканці кругом, ви не конкурентні тут, бо так на англійській говорите, що один одного не розумієте» ну от цікаво 🤔
-
Це вам краще спитати індусів та Мексів
-
Індуси дуже різні ,сикхи сильно відрізняються від індуїстів
-
Навіть не питаючи, впевнена що ні
-
По досвіду роботи, мені легше з індусами працювати ніж з китайцями.
-
Феномен "Зіпсованого телоефону" у повній дії. Хоча це може буде з кожним, все ж таки, він лідер опозиції, з радниками, можна було і перевірити, перш ніж казати
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, як перевести гроші з рахунку CIBC на американську карту.
-
в чому він не правий? хіба недостаньо випадків повторних злочинів? чи 6000 чи 2 - однаково показує неефективну систему. Насильницьких повторних злочинів також достатньо. Особливо серед підлітків. Але навіть без них - кражідки і вандалізм - хіба заслуговують лояльного ставлення у розвинутій державі? Закриття 7/11. Теорія розбитих вікон. Потурання легким злочинам не виглядає як ефективна стратегія побудови безпеки в суспільстві.
-
Маніпуляції завжди будуть,це політика.Але те,що ліберали просто руйнують Канаду-це факт
-
Доброго дня. Чи є ті хто подавався на візу після закриття програми CUAET, на загальних умовах, і вже отримав відповідь?
-
Так, я саме про таку і питаю. Тобто туристичну візу схвалюють швидше, аніж було у деяких з куает? Тут же потім вже на місці можна спробувати подати на work permit на загальних умовах, вірно я розумію?
-
На слові 'індусятину' я мало не поперхнулася своїм обідом) 😂
-
Добрий вечір, хто може підказати, чи зможе мій чоловік отримати захист якщо недавно виїхав з України? Не будуть питати як перетинав кордон та інші схожі питання?
-
В інших групах казали що жінку з хлопцем, яких в вінні вдарили битами, саме такі хлопи і були
-
Дайте будь ласка посилання, щоб родичі з України подали на туристичну візу? Чи то потрібно нам з Канади подавати документи для них? Дякую
-
(8 + 5) Полина, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
про який захист мова?
-
"Лавочка закрита " З 26 вересня особи з статусом - турист не можуть подаватися на WP знаходячись на території Канади.
-
Офіційно якщо у Львові 420 днів - практика 8-10 місяців
-
Зрозуміло, дякую. Можливо ви знаєте, як довго наразі розглядаються туристичні візи?
22 Jan 2023, 19:22
113555/123715
39 minutes ago