Українська Канада
-
Доброго дня, можете будь ласка підказати, я отримав візу CUAET у 2022 році. Але досі не приїхав до Канади ще. Чи можу я приїхати до Канади та отримати ворк перміт?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, можливо хтось знає агенції чи візові центри, які допомагають з візами для внж, а також зможуть проконсультувати стосовно програм Буду дуже вдячна ✨✨
-
Fragomen
-
Щиро дякую 🙏🏼
-
Нема за що. Аби гроші були
-
В жовтні гурт The Hardkiss буде з концертами в Канаді 🥰 Можливо хтось не знає, вирішала поділитись. Беріть квитки на офіційному сайті поки вони ще є😅
-
Добрий день, поділіться перевіреним сайтом або людиною, яка зможе зробити мені довідку про несудимість з Польщі.
-
denpolstudy.com/nesud - самий доступний варіант який знайшов, 1500 грн, досвід успішний.
-
І чи є можливість перенести навчання з Українського університету в Канадський (не по обміну). Якщо не помиляюсь, то можна але просто не усі університети дають таку можливість, то треба дзвонити. Вірно?
-
Чи можна мати два перміти? Один для роботи і другий для навчання? Здається так, якщо опишеш як ти плануєш працювати та навчатися, вірно?
-
Наскільки мені відомо, то не можна мати 2 work перміта. Але у вас може бути стаді переміт з дозволом на працю
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1653&top=17
-
Зробили довідку, відсканували, відправили, я переклав і додав до заявки на федеральному. Фізично вона мені не потрібна.
-
Я робив теж через іншу фірму, відправляють в Україну, звідти вже родичі слали мені, це довго.
-
Вам відсканували зробили фото і відправили?
-
Мені скану достатньо, в Україну 100% + 450 грн, в Канаду - хз, треба спитати.
-
Відправляють в Канаду чи в Україну?
-
Зрозумів, но це супер тоді.
-
Довго, зате можна у руках потримати її )
-
Дружина вже два рази пробувала і вони просто поверталися назад🙈
22 Jan 2023, 19:22
113577/123900
about an hour ago