Українська Канада
-
Квебек французька наче?
-
Це прекрасно!!
-
В анкеті я вказувала що хочу отримати work permit,візу отримала гостьову мульті
-
we like Vancouver, 3 months here)) but I thought the numbers would be higher
-
Доброго вечора. Якщо я прибуду в Канаду у квітні 2023 го року чи видадуть мені ворк перміт по приїзду ?Чи це можливо лише до 31го березня? Хто володіє правильною і точною інформацією,відгукніться будь ласка
-
Доьрого дня , А чому ви не дозволяєте розмістити україномовний контект про оренду першого житла . Хіба це протирічить правилам чату ?
-
В цілому небагато
-
Добрий вечір , підкажіть будь ласка, територіально знаходжусь в Польщі, як поштою відправити паспорт на вклейку візи до Варшави?
-
Торонто на 200-300 доларiв дешевше 1бдр,але ж це нiкого не злякало,судячи по цифрах)
-
Я вибрав провінцію Манітоба. Вінніпег.
-
Дивне те,що тiльки 5 тисяч...я вважав що набагато бiльше
-
Онтаріо на 1 місці 100%
-
У кожнiй групi через одного їдуть до Ванкувера,як це так що тiльки 5 тисяч BC прийняла?
-
80к в онтаріо і купка в квебеці.
-
+1 в манітобу через місяць😁
-
49сс
-
Я думав, що цифри будуть набагато більшими...
-
А де квебек?
-
Якщо у вас вибиває помилку при оформленні одноразової допомоги або хочете обійти ці помилки не втрачая часу напишіть мені особисті повідомлення , консультація безкоштовна , персональні дані нікому не кидайте !!
-
Мій друзяка здав біометрію 30.06 в Австрії. Досі чекає візу. Потім, він казав, що канадські блогери помідомили, що зараз візу чекають 120 діб. Дуже забагато заяв, плюс до цього серпень був місяцем відпусток в канадських посольств та консульств.
22 Jan 2023, 19:22
11361/124541
about an hour ago