Українська Канада
-
На сайтi прямо написано що мiнiмум PR
-
Зараз без підйоб...я думаю якщо ви на вулиці запитає офіцерів вони вам дадуть відповідь на ваші питання...
-
Навіщо чути-подивиться опис будь якої вакансії)
-
Початок 73000, через 5 рокiв 113000
-
А ЗП у них приблизно яка не вкурсі?
-
А ну це хз, Не в Калгарі. Удачі вам. Не пожалкуйте
-
Це все зрозумiло, буду подаватися, вже все дiзнався. Цiкавило саме може хто з України проходив цей шлях
-
Хз як у Калгарі, В Монреалі на деяких відділках поліції - є Інформація про рекрутинг і там або в самому відділку можна зайти запитати, або номер телефону висить куди дзвонити. Може вам допоможе такий підхід
-
Так, у мене ще є друг, який firefighter i проходив схожi перевiрки та тести. Вiн менi трохи розповiв, але хотiлося з перших вуст дiзнатися. Може хто саме з України хто приїхав вже подавався, саме це цiкавить
-
Не знаю наскільки це дієва порада, але в Калгарі є youth police center там як варіант можна попитати якщо потрібні інсайди, також часто проводять різні сессіі типа кава з поліцією.
-
Мда Негусто Ну там завжди майже є овертайми
-
Я зондував на рахунок військового пілота, так там відповіли що потрібно мати громадянство.
-
Скiльки рокiв дитинi? Менi 22, то ж теж можна рахувати дитиною)
-
Щиро бажаю успіху! В мене дитина хоче стати поліцейським, то ходимо на всі їх івенти) це прям дуже велика різниця з українською поліцією (на жаль)
-
Якщо у Вас все вийде ok, або будете мати більш детальну інфу, киньте будьласка, буде корисно і цікаво почути. 🙏
-
Я можу помилятися, але якщо розмова іде про RCMP, До вас можуть відправити у будь-яку точку Канади, так вам може пощастити та ви можете піти у підрозділ свого міста але це працює так що де більше всього криміналу та де не хватає Стафа, Там ви будете жити. Та ці локації Можуть змінюватися у залежності від ситуації в країні Тобто ви можете почати У Онтаріо а Через 4 року можете бути у Альберті Вам оплачують переїзди та можуть видати Житло по знижці
-
У мене сину 11 рокiв, вже не може дочекатись,щоб пiти в армiю)))
-
8)))
-
Якщо там є бази Нато)
-
Та я хотіла порадити программу))) причому тут це. Дитині 11 ще
22 Jan 2023, 19:22
113711/125154
about 2 hours ago