Українська Канада
-
Ви правда невіглас. в справах о законах.... Покажіть положення про електронний кабінет призовника через резерв + На сайті багато що написано може бути. Але закон один для всіх.
-
причому на сайті Резерв+ також прямо написано, що це і є електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста
-
Електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста
-
Там немає жодного згадування про резерв +
-
Закон України «Про Єдиний державний реєстр призовників, військовозобов’язаних та резервістів» Статтю самі знайдете)) хоча вона вказана на офіційній сторінці)) Наказ Міністра оборони України від 29 квітня 2024 року далі розберетеся) тільки уважно читайте)
-
Я говорю тільки це що сказали у консульстві і з власного досвіду.. " Знятий " - дуже малий відсоток тому за це не чув і не можу нічого говорити ... Більше маю на увазі - що в " в розшуку" "Чи не достатньо інформації " Не підходить
-
Чому тільки «на обліку»? «Знятий» також підходить. Просто додатково можуть запитати документи, які це підтверджують
-
Наведіть посилання законуу де сказано що Застосунок Резерв + надає доступ, чи є кабінетом
-
Ви і на новий можете податися , якщо слот зловите
-
Але статус має бути тільки " на обліку"
-
І їх там немає. Читайте уважно. Все.
-
І всі документи, які регламентують дію додатка та кабінета вказані на офіційному сайті
-
Повертаюсь тоді до першого питання, Чи є вже закон який регламентує резерв+ як офіційний інструмент для оновлення даних? На офіційному сайті я не знайшов закони де буде сказано що резерв це електроний кабінет
-
Так резерв + якраз-таки вказаний))
-
Зараз "блогер, влогер, інфлюєнсер" це щось на зразок лайки.
-
Я навів приклад про оберіг. В рамках питання про резерв. Питання просте - чи є законодавча база яка регламентує Резерв+? На зараз такої бази немає. Є вже інциденти коли суд не визнає останні "інформаційно прогресивні тулзи" Вірити ви чи ні, але при виникненні питань потім - в суді не доведеш що резерв плюс законний, якщо він не вказаний в законах. Вирішуйте самі.
-
паспорт можна продовжити у консульстві, якщо ти в резерві+?
-
вода сама по собі каламутиться не буде
-
На для чого воно вам всьо в Канаді Є резерв+ - все що вам треба за кордоном
-
а , ну так...не збираєтесь це ж обговорювати, коли самі запитали про Резерв+, а скидаєте про Оберіг)
22 Jan 2023, 19:22
113996/123899
about 2 hours ago