Українська Канада
-
Якого робити ті відео ...для кого .... Ті хто відео присилав могли і написати ... Треба було зробити розголос... А зараз що ви робити - тут в групі тихенько щось пишете ,кому допоможе .. Тут в групі,я думаю мало кому цікаво ,яка влада і тд.всі і так все знають ..
-
Особисто збирали допомогу в Європі,а потім люди присилали відео цих товарів на прилавках магазинів,котрі мали бути безкоштовно віддані українцям!!!Тобто мені треба було поїхати в Україну,та там написати заяву?!Чи краще треба було зробити розголос у Європі щоб люди знали яка ж тільки в Україні неперевершена зелена влада
-
Лол. Ця позиція вигідна владі. Щоб ви себе гнобили ой це я вибрав/ла зелю і на моїх руках кров братів і сестер українців і бла бла ти тратиш час щоб себе гнобити, поки влада далі робить свої справи. Це вина зелі а не народу, бо народ нічого ніколи не рішав ніде у світі
-
Принаймні треба перестати КРАСТИ!!!Особисто бачив як з Европи відправляли допомогу,а вже в Україні її продавали .І як найменше якщо партнери,від яких ти цілком залежний,тобі кажуть прибирай Єрмака,а ти робиш вигляд що нічого не почув!!!Чи може почує коли раптом перестануть допомагати?!Може так спрацює?Це таки «кмітливий план»?В держзраді повно колишніх ригів,котрі навіть мають звання героя України,але важче дітородного прибору в руках в житті нічого не тримали.Це хіба так складно зробити,викинути тих регіоналів із влади?!
-
Не забудемо і тих хто голосував за завідомо непрохідного кандидата, проти президенства якого було 56% населення. І навіть якби петько був один то б за нього проголосували всьо 44%. Непройшов би. Отже, він просто перетягнув 24% від когось достойнішого))
-
-
Таке враження що зелЕний муд@к ще і досі знімає «сєріал»,але від цього серіалу гинуть українці!!!Ви подивіться коли він зʼявляється на публіці,то як він грає на камеру довбограй!!!Хто взагалі такий єрмАк?!Хто за нього голосував?Таке враження що Західні партнери хочуть більше перемоги України чим опА!!!На мій особистий погляд,зелене чом-найгірший президент України (януковича не беру до уваги взагалі)