Українська Канада
-
Не забудемо і тих хто голосував за завідомо непрохідного кандидата, проти президенства якого було 56% населення. І навіть якби петько був один то б за нього проголосували всьо 44%. Непройшов би. Отже, він просто перетягнув 24% від когось достойнішого))
-
-
Таке враження що зелЕний муд@к ще і досі знімає «сєріал»,але від цього серіалу гинуть українці!!!Ви подивіться коли він зʼявляється на публіці,то як він грає на камеру довбограй!!!Хто взагалі такий єрмАк?!Хто за нього голосував?Таке враження що Західні партнери хочуть більше перемоги України чим опА!!!На мій особистий погляд,зелене чом-найгірший президент України (януковича не беру до уваги взагалі)
-
Бэнг бэнг😂
-
Відпала, бо мій пост забанили, та я не знаю, як його по-іншому опублікувати. Адмін мене проігнорував, тому нажаль (але чомусь поставив вам смайл, не знаю, що саме смішного я зробила). В колледжі, в якому я працюю відкрилась сьогодні (20-го вересня) вакансія, та я хотіла запропонувати українцям принести своє резюме в п'ятницю, бо сьогодні мій менеджер був увесь час у колледжі, та міг розглянути самі перші резюме, можливо комусь пощастило би, але мій бан проходить лише 23-го вересня, тому нажаль до цього часу я думаю прийде вже доволі багато людей. Щоб не отримати бан знову, публікувати про роботу не буду, навіть, якщо комусь тут це може допомогти, бо хтось вирішить, що це спам, а як сказали, ніякого привата, тим паче не зможу вже ні з чим допомогти, щоб не отримати бан, хоча я чогось думаю, що забанять мене просто за це повідомлення вам.
-
Оп по суті стає дублюючим органом до кабміну. Тому і бюджети ростуть. Для чого кожен раз з ВРУ погоджувати зміну міністрів, якщо можна назначити один раз тих ким будуть командувати відповідні радники з ОПи. Для чого єрмаку ставати публічною особою прем'єром якщо можна керувати шмигалем який буде збирати на себе негатив.
-
Риба гниє з голови
-
Так вона не планує долати корупцію. Добрий вечір. А так західні партнери будуть вливати гроші. В Афганістані вливали США гроші які крались, тут так само
-
а який закладають рівень інфляції на 2025?
-
Не питання скільки, питання скільки справедливо
-
От уяви ти йдеш туди працювати і яку б хотів отримувати