Українська Канада
-
Власний досвід. Перша відповідь була чіткою і вичерпною.
-
От вам і демократія ;(
-
Певне, показали Бо 17 вчора ж було 🙄
-
На Міжнародному кінофестивалі в Торонто (TFF) все ж покажуть. документальну стрічку російсько-канадської режисерки Анастасії Трофімової "Росіяни на війні" (Russians at War). У розкладі на сайті фестивалю на 17 вересня з'явилися два сеанси показів фільму.
-
Та просто задекларуйте, це нічого не варте. Я чесно, не знаю пороги, де починаються питання, але знайомі декларували і 100 тис дол за один вʼїзд на родину
-
Рука Кремля і до Канади дібралась. А всім видно що всеодно 😂 Такі канадці типові
-
Дякую. Я правильно розумію, що 10000 - це на сімʼю?
-
Чому ви так впевнені, що про походження не питають до 100000?
-
більше 10 тис кад треба обовязково декларувати коли приллітаєте в першому аеропорту. Походження грошей питають якщо сума більше 100 тис кад. Я привозив готівку недавно, більше 10 тис кад, просто задекларував, пройшов через червоний коридор, показав декларацію і пішов далі. Гроші не показував.
-
Не одну хвилину це точно. До півгодини цілком може затягнутися з детальними розпитуваннями чому везете кеш, звідки, чому не зробили банківський переказ і т.п. З одним офіцером може бути розмова, а може бути і з двома. Нічого страшного. Але треба бути готовим спокійно все пояснювати.
-
Вам треба буде вказати звідки ці гроші. Але не обов'язково показувати доказ. Вони можуть і не спитати про це. Але краще все таки його мати. Так само можуть запитати про походження готівки, коли будете класти ці гроші в банку на рахунок.
-
Тобто якщо це сума 20-30 тысяч, то необов’язково мати якісь підтвердження?
-
Підкажіть будь ласка про декларацію? Якщо ми ввозимо більше 10000 кад на сімʼю, ми повинні декларувати їх. Ми ввозимо ненабагато більше, але накопичували ці гроші роками, як це підтвердити? Які питання задають? Ще я продала дім цього року, але немає оригіналу (він у Україні) і вже не встигаю зробити офіційний переклад
-
Підкажіть будь-ласка контакт перекладача з української, на англійську в Україні. Потрібно зробити переклад документа онлайн.