Українська Канада
-
Відкрийте кордони- побачимо що буде))
-
Ми навіть всі перейшли на українську, ну більшість, ми цінуємо ідентичність і русоріз, і напевне післі війни ми не будемо сильно пригадувати як наше суспільство заради виживання мовчазно підтримало принести в жертву незахищені слої населення заради виживання (це про тцк) всі хочуть перемоги але на трупах незнайомих людей, але кожен з нас не вважає себе поганою людиною, ось вам і маніпуляція, і про що можна сперечатись
-
Просто пригадайте чудових німців, які стали нацистами, які любили своїх дітей а потім з чистими думками вбивали чужих, тому що мозок здатний побудувати собі будь яку картину, тож більшість того що ми чуємо від інших це апріорі маніпуляція, навіть для них самих
-
Мені щось погано засинається, але один короткий сон я зміг побачити і він стосувався цього чату, і він мені дещо проілюстрував і ось що я вам скажу, поки не забув, ми всі можемо сказати чи подумати щось, а інтерпретується в нашому мозку чи розмовника по іншому, я перечитав ще раз бесіду і зрозумів трохи іншою формою свідомості як багато тут маніпуляцій, звісно і мого виробництва, тож я завтра вже притримаюся обіцянки и прокоментую прочитану статтю, але пригадаю своє небажання вступати в суперечки і припиню Що мені проілюстрував мій сон? Мою фразу "мені начхати хто що обирає", де я буквально наносив урон будівлі із скла, тому що використав фразу начхати, що може в чиїй то підствідомості ассоціюватись з неповагою чи навіть атакою, звичайно цим я тільки хотів підкреслити відсутність інтересу до вибору інших. Отже із цієї історії я прийшов до висновку що люди не компьютери, і ми не завжди можемо зрозуміти самі себе, тож я в цій екзестенційній кризі втрачаю інтерес до лгбт😂 Все, сподіваюсь тепер мені насниться кішечка або собачка
-
Я вам уже відповів що таке норма,вам щось не підійшло хзнову
-
Виникає приробднім способом значить що це зявляється не звідкись там бо хтось щось спиздів