Українська Канада
-
Ви знову відходите від теми. Не про це мова, не про підтримку і ставлення, а про .... цукровий діабет😁
-
Секс обговорювати і справді нормально, навіщо рекламувати саме лгбт? Колись був в Парижі, і бачив рекламу двух чоловіків в метро, ну напевне я і без реклами розумів би що на планеті існуюит геї, яка ціль реклами?
-
А ви хто,хтось хто дослідженя писав і вивчав щось?
-
А хто вирішив що це не норма крім тих кому щось не подобається? Лікарі вот вважвють що норма
-
Це не залежить від оточення
-
Ні, це щоб до вас дійшло, що є норма, але +- теж є. Але норма не 81 км/год , а 80!
-
Бо секс обговорювати нормально,це частина нашого життя,а люди збиваютьсч в групки,і зараз просто більше готові відкритися,це не культ
-
Якщо б я виріс в оточенні лгбт то напевне я б експерементував на рівні мого оточення, і як я казав мені начхати хто що обирає, просто навіщо робити культ і предмет спору із цього, як правило розумні люди залишають інтим особистим
-
В чоловік який гетеро не встане на чоловіка якщо він не гей
-
ТАК
-
Чим розвинутiше суспiльство - тим меньше народжують. Нiяка реклама не змусить закохатись в того, хто не подобається
-
Це ее можна змінити і якось на це вплинути,ти народжуєшся з орієнтацією,багато людей бісексувльнф,можє й ти латентний гей,не думав?) Якщо тобі здаєтьсч що всі і туди і туди
-
Так так
-
О боже
-
Я типу не розумію сутності питання, орієнтація це культурний феномен, майже будь яка людина має в собі і чоловічі і жіночі механізми в мозку, і можно звертатись до тих чи до інших при потрібному впливі, просто реклама лгбт спонукає людей до нетрадиційного, якщо б її не було то банально суспільство більше б народжувало і було б менше демографічних криз в розвинених країнах
-
На жаль
-
Люди навіть жля того щоб бвтьки від них не відвернклися виходять за людец яких не люблять і не займаютьсч з ними сексом бо вони просто не можуть,вони в тиху шукають собі когось про кого батьки знати не будуть
-
Все лгбт насправді зводиться до двох сентенцій : - єслі ти нє пєдік - нарісуй мапєдік; - єслі ти нє галубой - нарісуй вагончік свой
-
Якщо знак 100, можна їхати 101¿ До чого це взагалі¿ Ви просто будь-що пишете¿
-
От і я про те! Бідні діти, через таких батьків
22 Jan 2023, 19:22
114262/124535
about 3 hours ago