Українська Канада
-
Мені в цьому плані дуже подобається Ізраїль, він врдночас є прогресивним суспільством де живуть поруч різні нації, так із проблемами але взаємодіють і злочинність мінімальна, виключаючи регіони де є радикальний ісламізм, і в одночас в умовах постійної військової загрози суспільству не дають розслабитись і стати інфантильними, егоїстичними і тому подібне, а релігійна сутність націй тут не дає змогу послати батьків з їхніми цінностями куди подалі і нормально перейняти досвід їх покоління і внести свої коррективи, а не зруйнувати те що будували століттями, сексуальна орієнтація це просто символ, всім начхати, просто як правило якщо ти намагаєшся бути продуктивним в своєму житті і бути частиною історії і тому подібне, то з дуже більшою вірогідністю ти будеш тикати туди куди еволюціонно прийнято, тому що тільки так ти зможеш продовжити свій рід і передати якісь досягнення які для тебе цінність, а якщо є надлишок ресурсів і відсутність спадкоємності моральної то напевне і в тому числі перестаєш розуміти навіщо спати с протидежним полом, чи навіщо важко працювати, чи навіщо народжувати дітей, і мені особисто плювати хто що обрав, але платити за цю страшну помилку доведеться і мені нажаль
-
Якщо людей з якими з ознаками меньше не значить що вони не норма,це як колір очей,зелені очі не норма?
-
Так!
-
Та булл б добре якщо б це можна було вибрати або змінити розмовами, але це з вроджене, ти не можеш просто сказати "а тепер я хочу бути геєм"
-
Господи я ж не про це... Щоб було ясно! Мені все одно! Як були підлітками в Україні навіть "приколювались", що так навіть краще , більше дівчат нам буде😁. Тут мова про те, що це все є нормою. А я кажу, що це нормально, що це є! Але це не є нормою! Знову без тавтології не обійтися! Мені все рівно наголошую ще раз! І для мене це не показник, чи людина хороша чи погана! Але ( не дай Боже😁) дитина прийде і скаже , я хочу бути таким, такою, чи щось таке, то я не скажу: "Ок це нормально" роби як хочеш! Буде розмова, якщо треба багато розмов, дискусій прикладів і т.д.. А ви робіть як вам добре! Ще раз, мені все одно, доти, до поки це не стосується мене.
-
Просто вам так скажу, людство за своєї історії наробило багато чого поганого, і водночас досягло неймовірних успіхів, якщо ця епідемія інфантелізму і суспільної згоди на будь які збочення замість волі і дисципліни з'явилася раніше, я впевнений ми б не жили в такому світі із такою кількістю досягнень і досвіду, доречі саме через цю ліву повістку захід наразі дуже важко протидіє диктатурам і ми помічаємо помітне зниження інтелекту суспільства і погане розуміння ситуації, не тому що хтось приняв в туза, а тому що від нікого більше нічого не потребують, і прийняття в туза це пов'язаний наслідок
-
Велком
-
Про те, що не можно видiляти людей з того, кого вони люблять, з ким зустрічаються, це особиста справа. обговорювати на повному серйозно нормально чи ненормально – це дивно. Фільм з Арнольдом Шварценеггером, який Ви згадали, є комедією, і нічого там не нав'язуються, думаю, що в цьому фільмі показується спроба чоловіка зрозуміти, як відчуває себе вагiтна жінка
-
Живу у Вінні 2 роки. Корінне це місцеве бидло. Так зарізали, так били битами. Так люди їх ненавидять
-
Я не розумію чому республіканці не вирішили теж замінити Трампа на когось молодшого Бо сам Трамп вічно маніпулював, що Байден не підходить за віком А тепер це працює проти нього самого А так б молодий республіканець в 90% би виграв Так як камала вже при владі
-
Ваша думка цілком має право на існування