Українська Канада
-
Бо як і кожне слово "норма" використовують по різному. Деякі використовують як синонім добре/погано, деякі в сенсі здоров'я, деякі як статистику.
-
Розкажу історію з України! Працював тренером і підробляв в таксі. В спортивно-оздоровчобу клубі (де я працював) в солярій приходила Наташа... Я й гадки не мав що то Паша, поки мені не сказали... От приїзджаю на виклик (таксі) , сідають на заднє сидіння Наташа з подругою (на той момент я вже нзнав, шо то Паша). Каже: " Сдєлаєм астановку, падбєрьом чєлавека". Зупиняюсь , сідає її (його) батько на переднє сидіння. Іот вони розмовляють між собою, подруга звертається "Наташа" , а батько "Паша"... Мені так стало "не зручно" і шкода батька...
-
uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B0_%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD
-
Почитайте історію і про грецькі та римські "розваги". Здивуєтесь, що то був не просто відсоток. 😂
-
Не погоджуюсь з твердженням що то пропаганда. Але для мене не нормально коли кажуть, що це нормально... Але ж це явно відхилення від норми? Я не кажу що таких людей треба заставляти "лікувати". Але це явно не нормально... Це не про Канаду, це взагалі.
-
Ой, так це ж...😂
-
А якби бу була пропаганда що діти це коти, ви думаєте, дитина наділа маску і почала б стрибати як кішка у парках?
-
Господи, це жах якийсь, як вас тут мучать гейством 😢😱 Дайте обійму
-
Особливо серед дітей ,підлітків,мігрантів з глобального півдня
-
Може і так але серед простого населення все ще багато гомофобів
-
Всі ми бісексуальні. Якщо утримуватися то можно і з мужиком повертітися
-
Тобі важко, в тебе депресія, люди не розуміють тебе? Стань геєм, уривайся у сьому штурмову