Українська Канада
-
Вперше з 1990-го: путін застосує тактичну ядерну зброю у рамках випробувань, якщо Україні дозволять бити далекобійною західною зброєю по рф, — Reuters.
-
Розуміємо, так. Але, на жаль, не всі можуть відкрито показати себе та розказати усе в деталях Дякуємо за вашу думку, подумаємо над цим ❤️
-
Та ви то перевіряти можете ,тут я не спорю .. Я кажу про свою точку ,як глядача ...
-
Так, напишіть мені в пп будь ласка детальніше
-
Ми ретельно перевірятимемо)
-
Ні, ми шукаємо в усіх країнах світу. Розкажемо детальніше в приваті, якщо знаєте когось)
-
Вам потрібні люди саме в Канаді? Яка буде зйомка
-
Я розумію,як вони виглядають ... В таких інтерв'ю можна кого небудь посадити і він чи вона буде насипати ... Можуть сумніви закрастися в правдивість історія,якщо в такому форматі зйомка...
-
Напишіть в приват, якщо ви до нас)
-
можете більш детально?
-
youtu.be/BJSTdR2Ikhc?si=UWqAM0KX7dThaueg як варіант. Дивно що ви не знаєте
-
Є різні технічні варіанти) Головне - історія
-
Для зйомки,але залишається анонімними - це як , смайлики замість лиця...
-
Доброго дня! Ми шукаємо 5 ЛГБТК+ біженців, що виїхали з України після початку війни для зйомки документального короткометражного фільму. Можна буде залишитися анонімним. Якщо ви знаєте, кому це може бути актуально, будь ласка, напишіть нам 💙💛🙏🏻
-
❗️Лондон і Вашингтон дозволили бити Storm Shadow по росії, але поки не готові оголосити про це, – The Guardian. Джерела повідомляють, що розгортання ракет має бути частиною більш широкого плану (!), призначеного покласти край війні. Байден же підкреслив, що «навіть не думає про путіна» і рф ніколи не переможе.
-
рф вперше з 1990 року проведе ядерні випробування, якщо Байден дозволить Україні завдавати ударів західними ракетами по території рф — Reuters Нічого не буде,карлик знов візьме на понт страшне нато
-
Може хоч за день до виборів Байден дозволить "ескалувати"...
-
Я взагалі не так за нього і будучи американцем явно був би за камалу Не близька мені ця радикальність З абортами, з лгбт Хіба згоден з нелегальними мігрантами Але в усьому для України краще Трамп чи республіканці
-
5 років не пропала, не втратила ні клаптика землі, а тут за день і пропаде
-
Наче в плані Трампа ми віддаємо лише Донецьку Луганську область і Крим А не по поточній лінії фронту
22 Jan 2023, 19:22
114425/124899
about an hour ago