Українська Канада
-
Був пост фб, який викликав трохи хейту і уваги в тг в український, наголошую, не руснявих, каналах
-
Головне, що йому вдалось втікти із гулагу..
-
Не можуть
-
Зараз мовна поліція вас покарає
-
Коли українська діаспора підтримала жорсткі закони щодо мобілізації, і нагадала, що є обов'язок чоловіків боронити батьківщину. Чоловіки, українці, в Канаді, нагадали, що чоловіки українці в Україні мають боронити суверенітет. Це сюр бляха. Просто лицемірний сюр...
-
Як якесь знущання доходів має має бути меньше 30к на рік 😭 спробую все рівно податися, напишу може листа їм якогось, порадьте що написати, в мене доход був 50 тис минулого року (перший рік в Канаді)
-
Так і є
-
Та от лише згідно останнім опитуванням українського університету вже понад 40% незламних готові поступитися територіями, лише б війна закінчилась. Вишиватим легко підтримувати війну за мир, бо вона ніколи не повернеться додомцю. Дуже вигідна занепокоєнність і стурбованість. Як у південному парку, we're so sorry.
-
Тут думаю питання більш чи буде наступний премʼєр підтримувати українців в Канаді та Україну, ось це питання
-
Та бачу)
-
Ну принаймні вже не вийде прикриватися балачками про якийсь ленд-ліз чи нату чи ще щось, якщо відверто сказати, що ми в жопі, і нам ніхто не допоможе, то постане логічне питання, що з цим робити. Як там кажуть, усвідомлення проблеми це половина її рішення. А зараз у умовної інертної більшості немає запиту до влади на якісь кардинальні зміни. Вони там щось хоботяться, ф16 наче вже прелетіли, щось там міністрів порухали, от зараз харіс прийде вихволительниця всіх "угнєтьонних", а ще 60 ярдів виділили Україні, пам'ятаєте нещодавно ще таке свято було.
-
Ось вам тут робити нічого, наішли місто для дискусії
-
ні, зараз саме час, але як допомогу відріжуть, то це вже буде московський впк. Як і ви, я вважаю, що ми програємо тільки із-за мудаків при владі. І вихід з цього я не бачу. Якщо в них є конкуренти, що ставлять країну понад свого гаманця, то ви бачили, як їх швидко відлучають від влади. Але хіба зменшення міжнародної підтримки якось допоможе?
-
Я з вами погоджусь тільки при умові, що 0.1 позиціонується як 0.1, а не 100500. Пам'ятаєте як два роки назад нам розповідали, що байден підписав ленд ліз і зараз як допомога піде ох як піде, чи як був авіаційний рамштайн чи як конференція НАТО була на якій ми мали стати частиною тої нати? І суспільству це кормлять 24/7, що нічого робити не треба, нам все дадуть, зброю робити не вийде, бо бомблять, чиновників урізати не треба, корупціонерів саджати не треба, зброю людям видавати не треба і так вже третій рік... І тільки зараз ми щось чуємо про власне виробництво ракет, підземне виробництво зброї і т.п. І якби люди, які не ведуться на всі ці балачки, на кухнях не збирали "весільні дрони" то я б навіть не знаю що б було б зараз.