Українська Канада
-
Я з вами погоджусь тільки при умові, що 0.1 позиціонується як 0.1, а не 100500. Пам'ятаєте як два роки назад нам розповідали, що байден підписав ленд ліз і зараз як допомога піде ох як піде, чи як був авіаційний рамштайн чи як конференція НАТО була на якій ми мали стати частиною тої нати? І суспільству це кормлять 24/7, що нічого робити не треба, нам все дадуть, зброю робити не вийде, бо бомблять, чиновників урізати не треба, корупціонерів саджати не треба, зброю людям видавати не треба і так вже третій рік... І тільки зараз ми щось чуємо про власне виробництво ракет, підземне виробництво зброї і т.п. І якби люди, які не ведуться на всі ці балачки, на кухнях не збирали "весільні дрони" то я б навіть не знаю що б було б зараз.
-
ну я вас розумію, ідея про власний впк гарна, але ми не встигнемо вже його відбудувати, без домопоги хоча б якоїсь не вистояти. Ніяка допомога порівняно з недостатньою допомогою, то я б вибрала для країни другий варіант. І я думаю, саме цей акцент і буде відрізняти Трампа від Байдена у питанні України. А для нас це життєве питання. Харіс буде вирогідніше продовжувати лінію Байдена. Тож 1 краще ніж 0. Навіть 0,1 краще ніж 0 відносно допомоги.
-
Так, та операція в Сирії одна з причин, як би то не було, це точно не дружній жест розвалювати вагнерів, які по суті є частиною гру. Також Трамп заявляє, що знизить ціни на нафту, і в минулу каденцію так і відбулось (але ж так, то не він, то просто так співпало) - менша ціна на нафту => менше грошей у пуйла => менше снарядів, ракет, орків в Україні. Ну і останнє, я думаю, що він буде більш прямолінійний і чесний, якщо скаже, що допомоги немає, то окей, це значно краще чим ті оманливі надії та знаки глибочайшої озабоченності, що дає поточна адміністрація (знову мовчу про відвертий саботаж допомоги). Якщо не буде допомоги від США може до людей дойде, що з таким дебільним сусідом треба мати свій впк.
-
Нагадайте, коли він вагнерів розбив у Сирії? почитаю, бо такого не чула. Якщо зовсім відверто, то я не думаю, що США керуються однією людиною, думаю, це скоріше це група людей (мабуть спадок від перегляду Х-файлів). Тому ані трамп ані Байден не керуються лише власними рішеннями. Але Трамп не казав про збільшення агресії, його поклик - закінчення війни та її фінансування. А якщо в групі 50/50, то це може зрушити ваги не в нашу користь. Чи ви думаєте, він обіцяє лише відчуваючи настрій виборців? Нажаль, він зазвичай треплеться щиро і думку потім не міняє...
-
Всім привіт! Шукаю будь-яку роботу на пару тижнів до 27 вересня, бажано б на будівництві.
-
Ну слухайте, тоді і війни не було коли він інвестував. При тому, що вся Європа активно торгувала і торгує з рашкою. Про компромат - я нічого поганого не бачу, це ж факт вже що сім'я байдена займалась корупцією, то чому Трамп не може просити про докази цього?