Українська Канада
-
youtu.be/6FJh6rvvV6Y?si=sfqujZi5yJVjjDAi
-
Як скаже палата сенату так президенти роботи будуть
-
Нагадайте, коли він вагнерів розбив у Сирії? почитаю, бо такого не чула. Якщо зовсім відверто, то я не думаю, що США керуються однією людиною, думаю, це скоріше це група людей (мабуть спадок від перегляду Х-файлів). Тому ані трамп ані Байден не керуються лише власними рішеннями. Але Трамп не казав про збільшення агресії, його поклик - закінчення війни та її фінансування. А якщо в групі 50/50, то це може зрушити ваги не в нашу користь. Чи ви думаєте, він обіцяє лише відчуваючи настрій виборців? Нажаль, він зазвичай треплеться щиро і думку потім не міняє...
-
Всем привет! Кто-то в курсе сколько +- будет стоить сопровождение консультанта в оформлении LMIA?
-
Всім привіт! Шукаю будь-яку роботу на пару тижнів до 27 вересня, бажано б на будівництві.
-
Добре, давайте припустимо, що Трамп агент пуйла чи його друг, і логічно тоді подумаємо, чому пуйло не напав при трампі тоді? І друге питання, чому Трамп розвалив вагнерів в Сирії.
-
Ну слухайте, тоді і війни не було коли він інвестував. При тому, що вся Європа активно торгувала і торгує з рашкою. Про компромат - я нічого поганого не бачу, це ж факт вже що сім'я байдена займалась корупцією, то чому Трамп не може просити про докази цього?
-
також він був звинувачений у співпраці з росфйською розвідкою. І що, ви думаєте, що він піде проти них? заради України? Якщо хочеш щось знищити, там свої інвестиції не робиш
-
співпраця - це інвестиції в Московське будівництво, персональні. Тиск - це коли він вимагав надати йому компромат (здається, запис телефонної розмови).
-
Є така вірогідність, якщо трампу продати ідею, що можна заутілити росіян за безцінок (дайте вашу списану зброю) чужими (українським) руками, то думаю це приваблива угода для трампа. І в конгресі є люди які дотримуються такої стратегії.
-
Економічна співпраця це що конкретно? Санкцій проти північного потоку, які зняв байден? Боготворіння Путіна, це тому він вагнерів в Сирії розфігачив? Тиск на зеленського - він розслідував корупцію на топ рівні.
-
то ви вважаєте, що Трамп надасть більшу військову підримку для перемоги України, ніж Байден енд ко?
-
100%, але ви кажете що нейтральний кандидат краще, а я вам кажу, що байден гірше ніж трамп, а гаріс гірше ніж байден, тому нема нейтрального кандидата
-
якщо Байден не допоміг, то це не означає, що його опонент допоможе
-
через економічну співпрацю, спільні бізнес-проекти, через розповіді його адвоката про змову з РФ, його приватне боготворіння Путіна, як йдеального диктатора, тиск на Зеленського та маніпуляції постачанням зброї заради копромату... тощо, тощо
-
Ай да, сорі він назвав пуйла вбивцею, ну це тоді все змінює, він точно за Україну і він же обіцяв нас підтримувати так довго як треба...
-
Тобто байден, який фактично провокує вторгнення, не дає дозвіл наносити удари, саботує виділену конгресом допомогу, забороняє іншим країнам поставляти зброю, просить не бамбіти нпз, забороняє продавати Європі газ, під час спроби перевороту на болотах просить нічого не робити і т.д. у вашій парадигмі друг чи ворог нашого ворога?
-
А чому він друг нашого ворога? Через які дії?
-
тут діє правило, що він друг нашого ворога. Він не піде проти Путіна, тож це означає, що він для України небажаний кандидат. Навіть нейтральний кандидат краще.
-
Що Трамп зробив поганого для України? Саме зробив, не треба казати, що він там щось сказав, він завжди тягне якись прикол, так що це не показник.
22 Jan 2023, 19:22
114653/123847
about an hour ago