Українська Канада
-
Всім привіт! Шукаю будь-яку роботу на пару тижнів до 27 вересня, бажано б на будівництві.
-
Ну слухайте, тоді і війни не було коли він інвестував. При тому, що вся Європа активно торгувала і торгує з рашкою. Про компромат - я нічого поганого не бачу, це ж факт вже що сім'я байдена займалась корупцією, то чому Трамп не може просити про докази цього?
-
-
Тобто байден, який фактично провокує вторгнення, не дає дозвіл наносити удари, саботує виділену конгресом допомогу, забороняє іншим країнам поставляти зброю, просить не бамбіти нпз, забороняє продавати Європі газ, під час спроби перевороту на болотах просить нічого не робити і т.д. у вашій парадигмі друг чи ворог нашого ворога?
-
Так, ще раз: чому він мав щось робити? Я навіть не буду казати що, при ньому зняли заборону на постачання летальної зброї України, поставили джавелини, нафта була по 60, вагнерів розвалив в Сирії і т.п. Але знову таки керуючись вашою логікою, що тоді зробив бідося і гаріс для того, як ви кажете "повернула свою незалежність"?
-
Бачив який там Ленд Ліз підписали два роки тому?)) ще трохи і все, путін буде інтервʼю давати з Мінську в казати Астанавітєсь